Vypojený front panel?Ahojte, už dlhšiu dobu mi nejde front panel-zvuk a asi pred tým mi šiel. Teraz som si robil rôzne úkony v skrini a objavil som že z Front panelu mi idí tri káble: AC´97 , napájanie a HD audio ktoré nie je zapojené. Podľa mňa zapojené má byť a tam je problém. Neviem však kam ho zapojiť. V pripájaní je otvor tuším na 10 pinov (?) ale na základnej doske mám len 2 piny, medzera 1pin. Urobil som aj obrázok ale je fotený nekvalitným telefónom s foťákom takže kvalita príšerná ale možno s toho niečo vyčítate: http://www.jpeg.cz/images/865_audio_tn.jpg Ďakujem a šťastný Nový rok. lebo zvuk sa zapaja zvlast niekde na zakladnej doske je tam oznacene audio ci tak nejak Tan kábel HD audio sa musel vypojiť lebo mne normálne šiel Front panel. A nikam inam mi kábel nedočiahne iba tam a takže musel byť niekde tam zapojený keď sa odpojil. pozri sa ako to je zapojenie ten hd konektor a z neho vychadzaju rovnake casti len po jednom a tie su zapojne tam kde ukazujes takze je mozne 6e niektore sa vysmiklo otial To voľné miesto je podľa mňa SPDIF (4pin header, vyvedené 3 piny). Konektor máš zapojený, audio ti podľa mňa neide z iného dôvodu. To HD Audio je to isté čo AC'97, zapája sa len jeden konektor a to podľa toho, akú normu pre front panel má zvukovka. Tak ja už fakt neviem, Pc mi stále píše že Front panel je odpojený ...
Vypojený front panel?
|