[ Príspevkov: 7 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.01.11
Prihlásený: 08.05.12
Príspevky: 73
Témy: 29 | 29
NapísalOffline : 08.05.2012 18:24 | Vypocet zabiti

Ahojte, mam taku otazku... Uz si to v mozgu kladiem dost dlho, no nikdy to neni tak ako potrebujem ... Teda, je hrac a ma killy a skore... Ak sa mu zvisia killy, tak sa mu to pripocita k skoru... Lenze tam je urcitej timelimit kde se killy vynuluji... Jak to mam udelat???
//EDIT, Trocha strucnejsie
Chci udelat stranku kde mi vypise kolik protivniku hrac zabil...
//FULL EDIT
Takze, mam php script ktory sa kazdy 5 sekund spusti(sleep pre bash)... Ten by mal zobrat minulu hodnotu hracovych zabiti a do databazy pridat pocet zabitych za poslednu aktulizaciu(Teda chcem, aby v DB boli killy za jeho posobenia na servere)... Hlavnim problemom je to ze na mape je timelimit(Teda ked ide dalsia mapa, tak sa killy vynuluju, a identifikovat koniec mapy sa da podla casu 0:00)... Dufam ze uz ste pochopili

(Tie edity su tu lebo som text kopiroval z ineho webu)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.08.11
Prihlásený: 17.12.17
Príspevky: 2338
Témy: 11 | 11
Bydlisko: Turany/Brno
Vek: 21
NapísalOffline : 08.05.2012 19:11 | Vypocet zabiti

Podmienkou ti to nejde ?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.01.11
Prihlásený: 08.05.12
Príspevky: 73
Témy: 29 | 29
Napísal autor témyOffline : 08.05.2012 19:22 | Vypocet zabiti

magic, tomu som neako nepochopil... Ja potrebujem iba vypocet.. Potrebujem ziskat kolko killov dal za posledny odpocet (sleep cez linux bash,teda premenny zostanu)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.08.11
Prihlásený: 17.12.17
Príspevky: 2338
Témy: 11 | 11
Bydlisko: Turany/Brno
Vek: 21
NapísalOffline : 08.05.2012 20:08 | Vypocet zabiti

jaj ja som to pochopil tak ze vynulovat(sa my hned zdalo divne ze by si to nevedel spravit:)
Cize ty potrebujes aktualne kolko ma killov za cely cas co hral na tom servery ? Prepac, nejak moc nechapem co vlastne chces do DB davat :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.01.11
Prihlásený: 08.05.12
Príspevky: 73
Témy: 29 | 29
Napísal autor témyOffline : 08.05.2012 20:10 | Vypocet zabiti

Ano, presne toto chcem...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.08.11
Prihlásený: 17.12.17
Príspevky: 2338
Témy: 11 | 11
Bydlisko: Turany/Brno
Vek: 21
NapísalOffline : 08.05.2012 20:23 | Vypocet zabiti

Takze dajme tomu hrac ma 5 killov v DB teraz sa to zapise a pred druhym zapisom ziska dalsie X kills(ale v hre ma tym padom uz 5+x a nemozes pricitat 5 +X ale len X) a ty potrebujes zistit kolko je X ?
Takto je to spravne ?
Dalo by sa to vyriesit tak ze do DB zapises aj aktualny stav v hre(ale to stale neriesy tu medzeru medzi zapisom a vynulovanim)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.01.11
Prihlásený: 08.05.12
Príspevky: 73
Témy: 29 | 29
Napísal autor témyOffline : 08.05.2012 20:31 | Vypocet zabiti

ano, presne toto


 [ Príspevkov: 7 ] 


Vypocet zabiti



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vypocet

v JavaScript, VBScript, Ajax

1

118

03.01.2013 0:59

kace

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Výpočet

v PHP, ASP

18

810

30.06.2012 15:45

killer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vypocet

v Krčma

11

394

02.11.2011 18:56

dixi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Výpočet PageRanku

v Internetový marketing, SEO, reklama

9

774

06.07.2010 7:31

vladopt

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypocet spotreby

v Notebooky a netbooky

1

474

20.02.2009 12:10

ac.milan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vypocet casu

v Vzdelanie, štúdium, škola

10

2797

04.01.2009 0:58

Spirit

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vypocet mnohouholnika

v Technológia .NET

2

280

12.12.2012 10:08

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypocet bedne

v Zvuk

1

1411

17.02.2009 9:57

KocuR

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vypocet ceny

v JavaScript, VBScript, Ajax

5

531

25.11.2008 14:47

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

výpočet odporu

v Ostatné programy

2

509

16.12.2011 20:55

smollko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vypocet v bashi

v Operačné systémy Unix a Linux

1

172

01.12.2010 13:17

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

EXCEL zlozity vypocet

v Ostatné programy

0

154

04.09.2016 13:28

mkojtal

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vypocet ceny za kilometre

v PHP, ASP

1

130

08.04.2014 13:40

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Program Pascal-vypocet rezistorov

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

7

422

24.05.2012 23:31

nBXXL

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kalkulačka na výpočet zdroja

v PC skrinky a zdroje

18

8142

13.09.2013 23:10

fAk3

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Jednoducha stranka na vypocet

v Ostatné

11

531

01.06.2011 6:39

borisko27



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF