[ Príspevkov: 10 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.11.09
Prihlásený: 12.02.10
Príspevky: 25
Témy: 9 | 9
NapísalOffline : 05.01.2010 16:24 | vyber z dvoch tabuliek

Mam takyto kod:
$sqlQ = "select * from kosik inner join tovar on kosik.produktid = tovar.id where kosik.cookieid = '" . KosikId() . "' order by tovar.nazov asc";

Kod je ok ale este potrebujem z tabulky kosik vybrat jedno pole "farby",cize dve polia z jednej tabulky a vobec mi to nejde...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3986
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 05.01.2010 18:14 | vyber z dvoch tabuliek

A to ti neverím :D Lebo tam máš select * from. Teda všetky polia :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.11.09
Prihlásený: 12.02.10
Príspevky: 25
Témy: 9 | 9
Napísal autor témyOffline : 05.01.2010 18:29 | vyber z dvoch tabuliek

Nerozumiem


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
vyber z dvoch tabuliek

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1585
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 05.01.2010 18:51 | vyber z dvoch tabuliek

ty chceš dve polia či dva riadky?


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.11.09
Prihlásený: 12.02.10
Príspevky: 25
Témy: 9 | 9
Napísal autor témyOffline : 05.01.2010 18:55 | vyber z dvoch tabuliek

tabulka kosik struktura:

id,produktid,cookieid,pocet,farby no a potrebujem vytiahnut farby nakolko mi farbu do stlpca farby zapise no neodosle.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
vyber z dvoch tabuliek

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1585
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 05.01.2010 19:25 | vyber z dvoch tabuliek

wtf? Ja furt nechápem. Ako ti to môže neodoslať? Len tak si povie "hm... tento stĺpec sa mi nepáči, nepošlem mu hodnotu"?


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.11.09
Prihlásený: 12.02.10
Príspevky: 25
Témy: 9 | 9
Napísal autor témyOffline : 05.01.2010 19:52 | vyber z dvoch tabuliek

http://img690.imageshack.us/img690/2253/kosik.jpg

neviem ci ten stlpec hovori,ale tu farbu mi do objednavky nezahrna,uz to riesim kade kde

Kód:
<?php


// if (!$logged) @mysql_query("delete from kosik where cookieid = '" . KosikId() . "' ");


  switch($_GET["action"])
    {
      case "add":
    {
//      addprod($_GET["id"], $_GET["pocet"]);
      ukazkosik();
    break;
    }
      case "update":
    {
//      updateprod($_GET["id"], $_GET["pocet"]);
      ukazkosik();
    break;
    }
      case "remove":
    {
//      removeprod($_GET["id"]);
      ukazkosik();
    break;
    }
   case "objednat":
    {
    $totalcena=ukazkosik();
    if (!$totalcena) { error ("Košík prázdny"); break; }
   include "objednat.php";

    break;
    }
   case "odoslat":
   {

if (!$meno || !$ulica || !$mesto || !$psc):
error("Nevyplnili ste všetky potrebné údaje", "");
include "objednat.php";
$stop=true;
endif;

if (!$stop):
   $textmail=objednavka_tabulka();
   

   $ok=mailer ("email", $textmail, "Objednavka z .sk", "$shopreplyaddress");
   $ok=mailer ($email, $textmail, "Objednavka z .sk", "$shopreplyaddress");
   
   
    removeall();
   $suma=$sumauhrada;
   message("Objednávka odoslaná", "<a href=\"http://www.sk\">Pokračovať môžete tu</a>");
endif;

   break;
   }
      default:
    {
      ukazkosik();
    }
  }




function createRandomVariabilny() {

    $chars = "0123456789";
    srand((double)microtime()*1000000);
    $i = 0;
    $rpass = '';

    while ($i <= 16) {
      $num = rand(0,10);
        $tmp = substr($chars, $num, 1);
        $rpass = $rpass . $tmp;
        $i++;
    }
    return $rpass;
}



  function  objednavka_tabulka()
{

global $meno,  $ulica, $mesto, $psc, $email,  $telefon, $fax, $platba, $podmienky, $dorucenie, $poznamka, $sVariabilny, $sUser, $sSkupina, $sUserID;


$casnow=Time();

 $totalcena = 0;
                                                                                                                                               
  $sqlQ = "select * from kosik inner join tovar on kosik.produktid = tovar.id where kosik.cookieid = '" . KosikId() . "' order by tovar.nazov asc";
   

 $result = mysql_query($sqlQ);


$textstart = "<h1>Objednavka</h1>";
$texttable =  "<table width=\"100%\" border=\"1\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"0\"> \n";

$texttable = $texttable . "<tr>

<td>Nazov</td>
<td>Veľkost</td>
<td>Farba</td>
<td>Cena s DPH</td>
<td>Kusov</td>
<td>Celkom</td>

</tr>";

//
while($row = mysql_fetch_array($result))


          {
         if ($row["akcia"] && $row["cena2"]) $row["cena"]=$row["cena2"];

      
            $totalcena += $row["pocet"] * ($row["cena"]/100*(100-$row["zlava"]))*1.19;
           



$texttable = $texttable . "     
<tr>
        <td>$row[nazov]</td> <td>" . $row["velkost"] . "</td><td> ".$row["farby"]."</td>
        <td>".($row[cena]/100*(100-$row["zlava"]))*1.19." &euro;<br />".round(($row[cena]/100*(100-$row["zlava"]))*1.19*30.1260,2)." Sk</td>
       
          <td>$row[pocet]</td>
        <td>";
      $celkom=$row["pocet"] * ($row["cena"]/100*(100-$row["zlava"]))*1.19 ;
      $celkomeuro=round($row["pocet"] * ($row["cena"]/100*(100-$row["zlava"]))*1.19*30.1260,2);
      $texttable.=" $celkom &euro; <br > $celkomeuro Sk</td>
      </tr>";
      
      
      $kurzeuro=$_SESSION["sEuro"];
      
      $sql=" INSERT INTO objednavky VALUES ('', '$row[id]',  '$row[nazov]', '$row[velkost]' , '$row[farby]', '$row[pocet]', '$celkom', '$meno', '$ulica',  '$mesto', '$psc', '$email', '$telefon', '$kurzeuro', '$platba', '$dorucenie', '$poznamka','$casnow', '0', '$sUser', '$koefsql',  '$sVariabilny'  )";

$ins = MySQL_Query($sql);
if (!$ins) echo "CHYBA ".mysql_error();
}

$texttable.="</table>";
      


$totalcenadph=round($totalcena,2);
$totalcenadpheuro=round($totalcena/$_SESSION["sEuro"],2);


$textend = "<br>
Cena spolu: <strong>$totalcenadph &euro; </strong> s DPH + $platba $dorucenie <br><br>\n

Meno: $meno<br>\n
Adresa: $ulica<br>\n
Mesto: $mesto <br>\n
PSC: $psc<br><br>\n\n
Email: $email<br>\n
Telefon: $telefon <br>\n
Poznamka: $poznamka<br><br>
\n\n";

            
            


$text = $textstart. $texttable. $textend;

return $text;

 
}

  function ukazkosik()
  {
  global $sSkupina,$euro;


?>


Kody prosim vkladaj do znacky [code]. Ďuri


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
vyber z dvoch tabuliek

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1585
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 05.01.2010 19:58 | vyber z dvoch tabuliek

začal by som od var_dump($row)
tiež by ma zaujímalo, či je na všetkých použitých stĺpcoch súvisiacich s farbami typ varchar alebo čosi podobné


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.11.09
Prihlásený: 12.02.10
Príspevky: 25
Témy: 9 | 9
Napísal autor témyOffline : 05.01.2010 20:18 | vyber z dvoch tabuliek

Ja sa na to vyserem,od rana sa stym bavim a nic...a nakoniec z nicoho nic to ide do riti a ani neviem co som spravil


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
vyber z dvoch tabuliek

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1585
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 05.01.2010 20:22 | vyber z dvoch tabuliek

Mne sa to dnes stalo 3x :D :D :D


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
 [ Príspevkov: 10 ] 


vyber z dvoch tabuliek



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vyber z dvoch tabuliek

v Databázy

2

611

27.02.2011 16:57

coldak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zoradeny vyber z dvoch tabuliek naraz

v Databázy

3

157

06.02.2014 7:02

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

údaje do dvoch tabuliek

v PHP, ASP

2

293

28.12.2009 12:21

M1rcO_o

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mysql dotaz z dvoch tabuliek

v Databázy

6

152

11.06.2013 14:13

M1rcO_o

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako vybrať mená z dvoch tabuliek ?

v Databázy

5

658

07.09.2008 13:25

MISPULIN

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vyber z 2 tabuliek

v Databázy

7

802

26.01.2011 15:30

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Omedzeny vyber z tabuliek

v Databázy

16

1482

06.11.2008 16:34

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vyber uzivatelov z 2 tabuliek

v Databázy

2

154

30.11.2012 16:32

zaciatocnik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vyber poslednych zaznamov z 2 tabuliek

v Databázy

2

143

13.04.2013 17:02

zaciatocnik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Tahanie z databazy a z dvoch tabuliek

v PHP, ASP

10

508

05.08.2009 14:36

awtt

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Výber dvoch grafík

v Grafické karty

5

157

01.02.2013 16:00

Echo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vyber z dvoch skriniek

v PC skrinky, zdroje a všetky druhy chladenia

4

277

10.01.2009 23:40

erik131

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

výber z dvoch NTB pomoc

v Notebooky a netbooky

1

193

07.12.2009 20:24

Cirky

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

HDD do notebooku - výber z dvoch

v Úložné zariadenia

9

220

22.02.2014 12:09

Mandy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prepojenie tabuliek

v Databázy

3

917

25.02.2008 16:27

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prepojenie tabuliek

v Databázy

2

687

01.02.2010 13:35

Antuanet



© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF