Zdravim, chcem si zvacsit pamat a neviem aku ramku si vybrat. teraz tam je 2 gb a chcel by som vacsiu. Tu je info o notebooku. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
To sú tie rady nad zlato Ja mám na Latitude D620 4GB ram, a ver mi, že ich využijem. Mám tam staré Intel Centrino Duo... neviem čo to s tým má spoločné, ale beriem si to k srdcu
neviem ako vy, ale ja mám problém na HP 620 využiť 4GB RAM, pretože asi neexistuje program, ktorý by využíval toľko RAM a zároveň ho nebrzdil procák. Nemám rád tieto slabé celerony, lebo nemajú skoro žiaden výkon
Jeden program nie, ale vela programov bez problemov, nemam problem len s prehliadacom pouzit 1,5GB ram a pri tom to nezobere procaku skoro ziadny vykon
alebo zapni minecraft
_________________ "To, čemu jsme zvykli říkat hospodářská krize, je jiné jméno pro mravní bídu." Tomáš Baťa
tak s tým nemám problém ani ja, mc ten noťas nezapne, 2GB RAM je tak akurát, ale predsalen sa nájdu miesta, kedy to nestačí a tam už určite treba tie 4GB