Vitajte vo svete ,neprajníkov , zlodejov a strašne zlých ludí ktorí sa vás pokúsia presvedčiť o tých najnemožnejších veciach len aby ste im nevedomky prihrali kopec peňazí do ich vrecák.
Včera som skúšal jeden starý PC ktorý testujem či je ako taký a či sa dá použiť [ PII cpu 400 mhz,ram 192 MB, 4 GB hdd].
Testoval som internet ,išiel bez problémov , klikal som z radosťou na všetky možné odkazy a ono to fungovalo ...
Zrazu sa to stalo

:
otvoril sa mi zrazu Windows exploler
Pravdaže , takéto veci rád ignorujem a chcel som dať chancel ,lenže ako bi si PC robil čo sa mu zachce

:
Jejho ,našlo mi 11 asi vírusov , čo budem robiť , čo len budem robiť

a ešte to neskončilo , pomooooc
Jejo , až toľko problémov , to bi som akože mal asi niečo proti tomu začať robiť .....
A zrazu sa i objavilo aj niečo iné ...
Ano iste rad bi som si niečo stiahol na ochranu pc ale potom bi to bolo asi už na

mojov vinou
Keby som bol za:
1.tak hlúpy a fakt si niečo takéto stiahol bolo bi to zaujívamé zistiť kto mi asi sleduje pc a podobne ... ale bola bi to asi moja vina že bi sa PC zavíril neniekoľkonásobne rýchlejšie .
2.Keby som nepoznal aspoň trocha základy sociálneho inžinierstva a bol na nete a vo svete PC nováčik asi bi som na to klikol.
Teraz sa dostávam k jednej poslednej vecičke ktorá je fakt veľmi závažná a dôležitá , ja som totiž na tomto PC nemal nainštalovaný Windows [ja som používal Puppy linux 4.2.4 ,dnes som ho ale preinštaloval na 4.3.0 - funguje mi tu absolútne všetko

] všetko čo som videl a odfotil bola iba šikovne vymyslená pasca pre tých ktorý asi nepoznajú pojem sociálne inžinierstvo a tie najrôznejšie veci ako sa dostať ku ľudom do pc .
Neverte všetkému čo vidíte [vitajte v metrixe

]

,ak budete tak sa možno dostanete do pekných

a budete potom s toho asi