Zdravim skusenych uzivatelov, mam velky problem..
Pouzivam antivirus Avast {free verziu} a dneska som si chcel na chvilku nainstalovat Nod a skontrolovat nahodou ci nemam niake vyrusi. Pri instalacii vsak PC zamrzol, tak som ho restartoval,
a odvtedy ked zapnem PC, tak nabehne Windows, zapne sa, a vsetko sa zda byt v poriadku nez nezacne startovat Nod, vtedy sa vsetko zamrzne..
Potreboval by som niak pomoct, hladam niaku radu ako ten nod odstranit, alebo hladam niaku inu radu co by mi pomohla.
Teraz som sa dostal na internet pomocou CD Kubuntu, chcel som skusit aj dostat sa do Cecka a tam Nod odstranit, ale niak ma tam nechce pustit..
Tiez som skusal nainstalovat toto Kubuntu, ze ked bude nainstalovane tak sa dostanem do suborov a ten nod odstranim, ale pri instalacii mi to ukaze jeden harddisk, a chce odomna na kolko patricii ho chcem rozdelit, atd., a to by vsetko zmazalo, a to ja nechcem.
Skusal som aj dat instalacne cd Win XP a tam vybrat repair, ale chce to heslo administratora, pritom tam mam jedno prihlasovacie konto [Peter} a to konto ma administratorske prava, heslo nema ziadne tak neviem co po mne chce..
Prosim pomozte mi niako, myslim si ze ked ten Nod niak odstranim, tak bude vsetko v poriadku
Windows mam Win XP SP2
Dakujem velmi pekne za kazdu pomoc
|