[ Príspevkov: 29 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.08.10
Prihlásený: 20.08.10
Príspevky: 8
Témy: 2 | 2

ahojte

planujem vytvorit par webov pre znamych napr, penzion ( staticka stranka max. jenoduchy system na zarezerovanie izieb ) , staticku stranku pre umelca kde sa bude dat scroloovat v galeriii diel ...

som v tejto oblasti uplny amater mozte mi poradit aky soft pouzit atd ?

dakujem


Offline

Správca fóra
Správca fóra
v com vytvorit web, objasnenie pojmov odporucenie softu

Registrovaný: 08.08.09
Príspevky: 12487
Témy: 41 | 41
Bydlisko: Brno (CZ) /...

odporucam nejaky wysiwyg editor na jednoduche stranky staci a nemusis ani vediet html kody lebo pracujes v grafickom rozhrani a len ukladas co kde chces (nie tak doslovne musis sa riadit urcitymi zakonitostami atd ale na zaciatok staci - ja obcas (ked si neviem rady) pouzivam Macromedia Dreamweaver ale ten je plateny


_________________
always is always wrong
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.08.10
Prihlásený: 20.08.10
Príspevky: 8
Témy: 2 | 2
Napísal autor témyOffline : 08.08.2010 20:57 | v com vytvorit web, objasnenie pojmov odporucenie softu

aha hm ok dik
to je asi nejaka klikacka ?

a co keed chcem vytvorit nejaky system na bookovanie izieb co je na to dobre ?
planujem sa aj nejaky jazyk ucit ale neviem kde potom zacat PHP ?
alebo ajax ? alebo asp.net >?
co je dober pre zaciatocnika ?


Offline

Správca fóra
Správca fóra
v com vytvorit web, objasnenie pojmov odporucenie softu

Registrovaný: 08.08.09
Príspevky: 12487
Témy: 41 | 41
Bydlisko: Brno (CZ) /...

zacni HTML to su uplne zaklady pochopis ich lahko, potom PHP + SQL databaza, ...


_________________
always is always wrong
Offline

Správca fóra
Správca fóra
v com vytvorit web, objasnenie pojmov odporucenie softu

Registrovaný: 18.10.09
Príspevky: 8406
Témy: 107 | 107
Bydlisko: Žilina

html a css je zaklad


_________________
"To, čemu jsme zvykli říkat hospodářská krize, je jiné jméno pro mravní bídu." Tomáš Baťa

Acer Aspire ES1 13, Samsung Galaxy S8, Lenovo K6
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.08.10
Prihlásený: 20.08.10
Príspevky: 8
Témy: 2 | 2
Napísal autor témyOffline : 08.08.2010 21:17 | v com vytvorit web, objasnenie pojmov odporucenie softu

hej uz som kukal ze je to platene co to znamena bude s tym nejaky problem ked si to stuahnem od kamosa a urobiim 2 stranky a zmazem viem ze je to nelegalne aale moze webhosting robit nejake problemy ?

ok skusim teda html a css kupim knizky a ide sa nato ..
a co asp resp ten ajax
ma to vyznam ?
dakujem


Offline

Správca fóra
Správca fóra
v com vytvorit web, objasnenie pojmov odporucenie softu

Registrovaný: 08.08.09
Príspevky: 12487
Témy: 41 | 41
Bydlisko: Brno (CZ) /...

to ze si to pozicas je jedna vec a to ze je to warez je vec druha takze sa na to ani nepytaj radsej
inak nevravim ze knihy niesu dobre ale pre zaciatok mozes pozret aj web (http://www.jakpsatweb.cz/ je napriklad dobry na zaciatok) a uvidis ci sa na to citis a potom mozes pripadne knizky kupit


_________________
always is always wrong
Offline

Čestný člen
Čestný člen
v com vytvorit web, objasnenie pojmov odporucenie softu

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4086
Témy: 32 | 32
Bydlisko: Brno

Ako softver ti staci hocijaky textovy editor, mnohe su zadarmo.
O ASP a Ajax sa nateraz nemusis zaujimat, venuj sa v prvom rade HTML, k comu by si mal co najskor pridat CSS.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
v com vytvorit web, objasnenie pojmov odporucenie softu

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14572
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina

killer, nič v zlom, ale wysiwyg by som odporučil vážne len nepriateľovi :) Ak sa chce naučiť robiť webstránky, je to asi ten najhorší štart, aký si môže zvoliť. V prípade, že to má byť len jednorázovka pre teenegera, aby sa pochválil v triede, že má webstránku, ešte privriem oči, ale ak to má byť povedzme prezentačná stránka penziónu (t.j. komerčné pravideľné využitie aplikácie), wysiwyg neprichádza v úvahu...

nomad, pre začiatočníka je najlepšie vážne to html + css. keď si to osvojíš, bude pred tebou stáť otázka, ktorou cestou sa vybrať. Či ti povedzme postačí php (je neskutočne veľa ľudí, čo robí v php, takže ti každý druhý bude vedieť poradiť) alebo či siahnuť po zložitejších veciach typu asp.net (tam ti z tohto fóra budeme vedieť poradiť len máloktorí, keďže väčšina sa tu učila len php). Databázy sú až na pár výnimiek veľmi podobné, takže tam problém mať pravdepodobne nebudeš

Ak máš nejaké otázky, kľudne sa pýtaj :)


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Správca fóra
Správca fóra
v com vytvorit web, objasnenie pojmov odporucenie softu

Registrovaný: 08.08.09
Príspevky: 12487
Témy: 41 | 41
Bydlisko: Brno (CZ) /...

pozri chcel staticku stranku tak som mu odporucil wysiwyg lebo az potom napisal ze by sa chcel volaco hlbsie o tom naucit...
nebudeme sa tu hadat o tom nema to vyznam beriem tvoj nazor viem ze to myslis v dobrom


_________________
always is always wrong
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.08.10
Prihlásený: 20.08.10
Príspevky: 8
Témy: 2 | 2
Napísal autor témyOffline : 08.08.2010 21:36 | v com vytvorit web, objasnenie pojmov odporucenie softu

preco neodporucas wisiwig editor?
ok tak skusim aj php


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
v com vytvorit web, objasnenie pojmov odporucenie softu

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14572
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina

preto, lebo väčšina sa s tým uspokojí a neriešia ďalej. pravda je taká, že stránky vyrobené vo wysiwygu sú prakticky nepoužiteľné.. nepoznám ani jedného programátora, ktorý by sa nechal ukecať na prerobenie takejto webstránky. Pokiaľ by si chcel zakomponovať nejaký dynamický prvok (napr bookovanie v penzióne), skôr by si zošedivel. Tie výplody produkujú také paskvily, že sa na tom nedá ani nič naučiť a budeš rád, ak sa ti stránka zobrazí dobre aspoň v jednom prehliadači.

Samotná myšlienka, že si každý môže vytvoriť ľahko stránku je síce pekná, ale nevidel som ešte ani jeden tak kvalitný editor, aby sa to dalo použiť, a to platí aj pre platené programy typu dreamweaver.

Ak sa chce človek reálne prezentovať na internete (nezáleží, či len ako jednotlivec alebo ako firma), malo by to mať nejakú formu, kvalitu.. To sa dnes dá zabezpečiť len dvoma spôsobmi - naučiť sa aspoň základy a urobiť to sám, alebo to zveriť nejakému človeku, ktorý sa tomu venuje profesionálne. Prvý spôsob je fajn v tom, že je to zadarmo, naučíš sa nové veci a urobíš to presne tak, ako to chceš ty. Druhý spôsob je zas fajn v tom, že to máš rýchlo a kvalitne, akurát si za to patrične aj zaplatíš.

Php je fajn, ale odporúčam začať vážne najskôr s html a css. Bez toho ti php nepomôže.


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.01.10
Prihlásený: 16.12.15
Príspevky: 86
Témy: 10 | 10

HTML + CSS a program Notepad++ :)
//nepatrí to sem? :http://www.pcforum.sk/html-xhtml-xml-css-wap-a-wml-vf70.html :-)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
v com vytvorit web, objasnenie pojmov odporucenie softu

Registrovaný: 27.09.09
Prihlásený: 13.03.17
Príspevky: 538
Témy: 122 | 122
Bydlisko: Nová Dubnica

Ak tu stranku potrebujes rychlo mozno by si mohol spravit dynamicku stranku cez nejaky redakcny system napr. PHP fusion tam si pridat nejaky Mody na bookovanie isot take nieco najdes ak aj nie tak to lahko upravis. Celu stranku si upravis podla seba aj vzhlad,,tu stranku pre umelca ak ti staci len lahka stranka s ciernym pozadim a Flash galeriou s popismi fotografii tak to najdes na nete das tam s voje obrazky a popisi a mas.

Redakcne systemy ked tak najdes tu :
http://php.opensourcecms.com/scripts/show.php?catid=all&category=All+CMS+Demos

Php fusion si stiahnes tu :
http://www.iphpfusion.sk/downloads.php?cat_id=16

Flash galeriu si mozes stiahnut tu :
http://simpleviewer.net/products/

To je asi tak vsetko odomna :)


_________________
PC: Win7, P5Q, E8400, GTX260, 4GB, 1TB
NTB: Lenovo M30-70, Win10, i3, HD400, 4GB, 250GB + 8GB
Phone: iPhone 5S
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.08.10
Prihlásený: 20.08.10
Príspevky: 8
Témy: 2 | 2
Napísal autor témyOffline : 12.08.2010 8:27 | v com vytvorit web, objasnenie pojmov odporucenie softu

Dik za tipy ..
namiesto toho notepadu nebolo by lepsie pouzivat PSpad alebo poznate nieco lepsie ?

To:Revolution
K tomu redakcnemu systemu co si mam pod tym predstavit ? je to nieco ako wysiwig editor pre PHP ?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
v com vytvorit web, objasnenie pojmov odporucenie softu

Registrovaný: 27.09.09
Prihlásený: 13.03.17
Príspevky: 538
Témy: 122 | 122
Bydlisko: Nová Dubnica

Precitaj si toto
http://digitalne.centrum.cz/jak-jednuduse-na-dynamicky-web/
Php fusion je CMS system ktory mozes ale nemusis upravovat cez wysiwig.
Tiez mozes skusit joomlu ta je trochu prepracovanejsia,ale aj zlozitejsia.


_________________
PC: Win7, P5Q, E8400, GTX260, 4GB, 1TB
NTB: Lenovo M30-70, Win10, i3, HD400, 4GB, 250GB + 8GB
Phone: iPhone 5S
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
v com vytvorit web, objasnenie pojmov odporucenie softu

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14572
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina

nomad píše:
Dik za tipy ..
namiesto toho notepadu nebolo by lepsie pouzivat PSpad alebo poznate nieco lepsie ?

To:Revolution
K tomu redakcnemu systemu co si mam pod tym predstavit ? je to nieco ako wysiwig editor pre PHP ?

klasický notepad určite nepoužívaj, keď už tak Notepad++ alebo už aj tebou spomínaný pspad.. sú potom rôzne ešte programy, ale na úvod ti to postačí

čo sa týka redakčného systému... má svoje plusy aj mínusy. určite je to lepšie ako tvoriť stránku cez wysiwyg. Jedná sa v podstate o "ľahko upravovateľnú hotovú webstránku". Pokiaľ chceš ale prirobiť nejakú funkciu, buď musíš zháňať nejaký plugin alebo to urobiť vlastnoručne, čo je ale dosť zložité keď nemáš ani základy html + css + php


Offline

Užívateľ
Užívateľ
v com vytvorit web, objasnenie pojmov odporucenie softu

Registrovaný: 27.11.09
Prihlásený: 10.05.13
Príspevky: 254
Témy: 24 | 24

Ako uz povedali ostatny HTML,CSS je zaklad.
Ale toto ako jednorazovku pripadne aj dobuducna Ti odporucam nsadit na CMS z toho co popisujes mi najlepsie vychadza joomla.
ma skoro neobmedzene moznosti pretoze bezi na PHPa vyuziva SQL databazu, hlavne je zadara a existuje kopec modulov ktore riesia taketo veci.


_________________
NIKDY NEHOVORÍM, ŽE SA NIEČO NEDÁ UROBIŤ, LEBO VŽDY SA MOŽE NÁJSŤ BLBEC, KTORÝ NEVIE ŽE SA TO NEDÁ A UROBÍ TO !
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.07.10
Prihlásený: 22.08.10
Príspevky: 9
Témy: 1 | 1

nomad píše:
Dik za tipy ..
namiesto toho notepadu nebolo by lepsie pouzivat PSpad alebo poznate nieco lepsie ?

To:Revolution
K tomu redakcnemu systemu co si mam pod tym predstavit ? je to nieco ako wysiwig editor pre PHP ?

Redakcny system WORDPESS, JOOMLA DRUPAL. Velmi dobry je drupal, viac si mozes precitat tu:
http://drupal.sk/


Offline

Užívateľ
Užívateľ
v com vytvorit web, objasnenie pojmov odporucenie softu

Registrovaný: 10.01.10
Prihlásený: 19.05.12
Príspevky: 96
Témy: 6 | 6

nomad píše:
Dik za tipy ..
namiesto toho notepadu nebolo by lepsie pouzivat PSpad alebo poznate nieco lepsie ?

To:Revolution
K tomu redakcnemu systemu co si mam pod tym predstavit ? je to nieco ako wysiwig editor pre PHP ?





Ja v tomto PHP-FUSION robim stranky asi rok aj nieco. Je to super, a nie len dobre. Vsetko to spravy za teba. Nieco robim sice aj cez PHP ked nejaky pod nefacha, ale to uz k tomu patri. TU mas jeden moj stary web. Ak si to chces poskusat napis mi SS. Za tie chyby na webe sorry ale som sa o to nestaral, to mam ako skusobny web a dajaky mod mi to posral. Taze. Ale este mozes vyskusat Wordpress sice to je skor na blog, albo Joomlu... Ja na obycajne stranky mam Wysiwyg WebBuilder 7, ale to je tiez platene...

Cez Wordpress mam TOTO
A novsi web cez PHP-FUSION Zlodejsko.sk


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
v com vytvorit web, objasnenie pojmov odporucenie softu

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14572
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina

pa3ick píše:
Ako uz povedali ostatny HTML,CSS je zaklad.
Ale toto ako jednorazovku pripadne aj dobuducna Ti odporucam nsadit na CMS z toho co popisujes mi najlepsie vychadza joomla.
ma skoro neobmedzene moznosti pretoze bezi na PHPa vyuziva SQL databazu, hlavne je zadara a existuje kopec modulov ktore riesia taketo veci.

kokso tento príspevok som si všimol až teraz...

takže ostatné CMS bežia na čom? a odkedy je php + databáza zdrojom "skoro neobmedzených možností"??? pokiaľ by som teda používal asp.net, tak som niečím limitovaný alebo čo si tým chcel vlastne povedať?


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
v com vytvorit web, objasnenie pojmov odporucenie softu

Registrovaný: 20.10.08
Prihlásený: 18.01.14
Príspevky: 2602
Témy: 31 | 31
Bydlisko: Bratislava

Drupal by som nepouzival. Ako kod tak aj samotna administracia je jeden velky brodel, ktory ma od pouzitelnosti na mile daleko. Joomla je fajn, kazdopadne nevidim dovod preco nenasadzovat lightweight wordpress a nedoladit pluginmi podla potreby :)

Inak preferujem framework a pokial je cas postavit si system na mieru.


_________________
Desktop: iMac 21" CPU: i5 2.7GHz RAM: 4 GB DDR3 1333MHz GPU: AMD Radeon HD 6770M 512MB RAM HDD: 1TB 7200 rpm OS: Mac OS X Lion Desktop: CPU: AMD Phenom II x4 BE 955 3.2@3.6GHz 1.35@1.30V CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 880GM-UD2H RAM: 2x2 GB Kingston 1333MHz GPU: MSI HD 6850 Cyclone 1GB PSU: Seasonic S12II-620 620W HDD: Seagate Barracuda 7200.12 1TB Case: CoolerMaster Elite 333 LCD: 22" LG flatron W2261VP Keyboard: Microsoft Comfort Curve 2000 Mouse: Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 OS: Windows 8 Notebook: Macbook Pro 13" CPU: i5 2.4GHz RAM: 4 GB DDR3 1333MHz GPU: Intel HD Graphics 3000 384MB RAM HDD: 500GB 5400 rpm OS: Mac OS X Lion Tablet: iPad 2 64GB 3G Phone: HTC Desire S Phone: iPhone 8GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
v com vytvorit web, objasnenie pojmov odporucenie softu

Registrovaný: 27.11.09
Prihlásený: 10.05.13
Príspevky: 254
Témy: 24 | 24

To uz je ale trosku ina liga na to ze je uplny amater ako v topicu spomina :-)
Wordpress, Joomla. Wordpress na to urcite staci. V Joomle som doam tak sa mi to komplikovane nezda. Existuje totizto komponent Jsebold CCK a stymto nic nie je nemozne len je to trochu na bednu to je fakt :-)

// pridané po 5 minútach od posledného príspevku

walther píše:
kokso tento príspevok som si všimol až teraz...

takže ostatné CMS bežia na čom? a odkedy je php + databáza zdrojom "skoro neobmedzených možností"??? pokiaľ by som teda používal asp.net, tak som niečím limitovaný alebo čo si tým chcel vlastne povedať?


Co na tom nechapes ? Ci potrebujes sa tu v starej teme blisnut aky si ty expert ? :-)


_________________
NIKDY NEHOVORÍM, ŽE SA NIEČO NEDÁ UROBIŤ, LEBO VŽDY SA MOŽE NÁJSŤ BLBEC, KTORÝ NEVIE ŽE SA TO NEDÁ A UROBÍ TO !
Offline

Užívateľ
Užívateľ
v com vytvorit web, objasnenie pojmov odporucenie softu

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 31.05.18
Príspevky: 4667
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava

TommyHot píše:
Drupal by som nepouzival. Ako kod tak aj samotna administracia je jeden velky brodel, ktory ma od pouzitelnosti na mile daleko. Joomla je fajn, kazdopadne nevidim dovod preco nenasadzovat lightweight wordpress a nedoladit pluginmi podla potreby :)

Inak preferujem framework a pokial je cas postavit si system na mieru.


drupal teraz pouziva nejake americke ministerstvo na svoju prezentacnu stranku.. takze az take zle to neni, je to len o zvyku ... a o schopnostiach programatora ...


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
v com vytvorit web, objasnenie pojmov odporucenie softu

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14572
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina

Nechápem na tom to zavádzanie človeka, ako keby bola joomla neviem aký skoro dokonalý nástroj. To, že využíva php a databázu nie je vôbec žiadnym plusom, keďže to isté sa dá povedať o ďalších 1000 redakčných systémoch. Možno si sa len zle vyjadril, ale takto ako si to formuloval s tým súhlasiť nemôžem a nie je to zas až taká stará téma, aby som svoj názor nemohol vyjadriť. Okrem toho som to nebol ja, kto ju po 2 mesiacoch oživil...


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
v com vytvorit web, objasnenie pojmov odporucenie softu

Registrovaný: 27.11.09
Prihlásený: 10.05.13
Príspevky: 254
Témy: 24 | 24

Tak sa vyjadrim spravne
Jommla ma s pomedzi open source CMS najvacsiu komunitu, pold mna najlepsiu podporu a opat moj subjektivny nazor najlepsie komponenty ktore z hladiska uzivatela poskytuje velke moznosti bez znalosti PHP. CSS, HTML ovladat treba.
System bezi na PHP a vyuziva databazu.

Je to takto spravne ?

Ale vyjadrujes nazor k mojmu pripsevku a nie k teme tak neviem cim si to obohatil.

Inac vobec nemam chut sa hadat ak to tak vyznelo, je to strata casu :-)


_________________
NIKDY NEHOVORÍM, ŽE SA NIEČO NEDÁ UROBIŤ, LEBO VŽDY SA MOŽE NÁJSŤ BLBEC, KTORÝ NEVIE ŽE SA TO NEDÁ A UROBÍ TO !
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
v com vytvorit web, objasnenie pojmov odporucenie softu

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14572
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina

Hej, vyznelo to tak :) (Ci potrebujes sa tu v starej teme blisnut aky si ty expert ?)

Ono sa ti to zdá, že je to jedno, ale práve pri začiatočníkoch (jeden z nich tú tému založil) si treba dávať pozor na presnosť vyjadrovania. Človeku, ktorý s tým pracuje denne, to môže byť jedno, ale sú tu takí, čo to berú doslovne a na tom sa snažia budovať ďalej. Ak dostanú hneď na začiatku nie tak úplne presné informácie....
Necháp ma zle, ani ja sa nemám potrebu teraz hádať, ale podobné vyjadrenia ma vedia na fórach "zaujať" :)


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
v com vytvorit web, objasnenie pojmov odporucenie softu

Registrovaný: 27.11.09
Prihlásený: 10.05.13
Príspevky: 254
Témy: 24 | 24

Ok tak ked ta to zaujalo tak mu to vysvetli spravne, aby nesiel nespravnou cestou hned od zaciatku, pokial som ho ja zaviedol :-)


_________________
NIKDY NEHOVORÍM, ŽE SA NIEČO NEDÁ UROBIŤ, LEBO VŽDY SA MOŽE NÁJSŤ BLBEC, KTORÝ NEVIE ŽE SA TO NEDÁ A UROBÍ TO !
Offline

Užívateľ
Užívateľ
v com vytvorit web, objasnenie pojmov odporucenie softu

Registrovaný: 10.01.10
Prihlásený: 19.05.12
Príspevky: 96
Témy: 6 | 6

OT: pa3ick - podareny prispevok k tomu predchadzajucemu.

Inak nikto tu uz neapomina php-fusion, iba joomlu.


 [ Príspevkov: 29 ] 


v com vytvorit web, objasnenie pojmov odporucenie softu



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Ako vytvorit vlastny web

v Webdesign

1

1900

29.08.2009 11:10

kmsa

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako vytvorit autorun tak aby sa spustil web?

v Operačné systémy Microsoft

3

258

19.10.2010 12:04

Googler1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Cumpuerstore.com podvodny web?

v Kôš

2

29

20.11.2017 0:02

michalesku

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Moj web - www.skvrko.com

v Webdesign

7

842

01.04.2007 16:37

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vysvetlenie pojmov

v Siete

1

716

19.08.2006 15:10

Harlequin

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

T-Com Topcom Web@racer821+Asus WL530V2

v Poskytovatelia internetu

2

448

25.06.2009 17:28

Andymon

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ohohdnotte moj web www.klno.xm.com

v Webdesign

7

949

24.05.2007 17:43

cr3at0r

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Odporučenie

v PC zostavy

7

234

16.12.2012 11:14

Vorti

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

odporucenie

v ATI/AMD grafické karty

11

525

06.11.2007 1:17

Spirit

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Odporučenie GK

v Grafické karty

5

293

03.04.2012 19:45

gardenko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

odporucenie nA ventilatory

v Ostatné

14

380

03.08.2012 15:29

anairdan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Spotreba a odporucenie

v Monitory, televízory a projektory

5

486

17.02.2009 21:39

alex7625

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

skuska antiviroveho softu

v Antivíry a antispywary

8

937

07.01.2008 19:16

jarod242

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kupa pouziteho softu

v Ostatné

0

112

28.07.2018 21:20

Pedro84

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nazov tohto softu?

v Mobilné zariadenia

1

401

18.03.2009 6:20

Jaro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Odporucenie na najlacnejsie audio

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Ostatné

37

5017

16.02.2019 23:31

dunihlav



© 2005 - 2019 PCforum, edited by JanoF