Ahojte,
tak, mam takyto problem:
tak nejak pred pol rokom som si kupil novu USB mys (Trust) pretoze ta stara bola uz hodne vyklikana a ta nova ma aj extra tlacitka (zoom, next, backm...)
no, take 3 mesiace som ju pouzival uplne bez problemov a bol som z nej nadseny... a v tom obdobi som si urobil aj obraz disku (cez True image) a teraz ked som v nedavnej dobe potreboval preinstalovat system, tak som iba natiahol ten vtedy vytvoreny obraz disku... avsak odvtedy mi ta mys vypina (restartuje) PC (vyzera to ake nejaky mikrovypadok elektriny, proste naraz padne cely system a naciatava sa uplne od biosu)... najprv ma napadlo, ze to je nieco so zdrojom, ale potom po pokusoch som zistil, ze to robi len ked je zapojena ta mys

a robi to ako sa jej zachce, niekedy po polhodinke ako zapnem PC niekedy az po nejakych 5 hodinach prace, proste divne to je
avsak pred tym fungovala ta mys bezchybne...
Neviete cim to moze byt?
este doplnam, ze mam presne taky isty hardware ako ked som robil ten obraz disku a aj tie iste aplikacie pouzivam (no sice niektore som upgradeon ako napr ICQ a tak, ale to nemyslim, ze by malo na to dopad...)
a skusal som uz aj ine usb porty a vo vsetkych to robi...
Hm?