dakujem, zamenil som tea CPU aj chladic. A co sa dosky tyka, preco by sa ta mala zmenit za lacnejsiu? Ta co som vybral je zbytocne draha alebo neadekvatna k tym komponentom? Najlacnejsiu co som nasiel na pri parametroch ATX, DisplayPort a socket 1151 coffee lake tam je za 109 eur (https://www.alza.sk/msi-z370-a-pro-d5126910.htm#popis) Ta by bola lepsia?
a rozdiel medzi ATX a mATX je len vo velkosti? netreba tomu potom prisposobit velkostne aj grafiku a spol.? Pardon, ak davam az moc sproste otazky, no som uplny amater (moje prve zlozenie a spojazdnenie pc mi zabralo cely den )
diky moc teda za rady. A ak mozem este na jednu vec by som sa opytal. Oplati sa vymenit aktualny SSD disk co mam za SSD m.2 ? Myslim ten NVMe, lebo SSD m.2 sata vyzera byt vykonom rovnaky ako bezny 2,5 SSD Predpokladam, ze zatial to bude pre bezny herny pc asi zbytocny vykon naviac, no pre istotu sa pytam. A ak by sa oplatilo uz aj do toho investovat, treba k tomu kupovat aj nejake to chladenie?
nie, myslel som len vymenu aktualneho SSD za novu verziu SSD, tu m.2 a zrejme teda MVNe, kedze ma neporovnatelne vyssie rychlosti. Lenze na ziadnej doske som nenasiel info, ci ide o M.2 slot pre sata alebo MNVe