No, takže.. došla už včera ale nejak ma zkolila choroba nebol som schopný sa poriadne na nohy postaviť, tak som to dal dokopy až dnes.
Doska funguje v pohode, taktovať som zatiaľ netaktoval, mám box chladič .. Doska bola lepkavá, ale bude to tým že bola nová a asi sú namočené tie dosky v nejakej blbosti, ale to už viete vy.. Inštalácia do caseu bola ako pôrod.. Nie kvôli doske ale kvôli môjmu kancelárskemu 10000 ročnému caseu ..

Vybral som starú, prepastoval procík a nahodil ho na novú.. Keď som ju vkladal dnu, nešiel mi priskrutkovať jedna srutka na distančný oný.. Tak zase tú veľkú dosku von, nakoniec som zistil že som mal len krátku skrutku.. tak znova všetko dnu ako idiot.. Pri prvom zapnutí som dal jeden monitor do iGPU a jeden do ATIny, pretože som čítal že doska má defaultne nastavenú iGPU ako výstup.. Nebolo to tak a grafa sa hneď pripla.. zbehol som do biosu kvôli teplotám prepastovaného cpu a potom install winu..
všetko je zatiaľ v pohode, ak niečo chcete vedieť tak sa pýtajte, no nemám ju ako naplno vytažiť s boxom

// naposledy som totižto mal v rukách novú dosku pred dvoma rokmi keď som skladal Phenom 965BE, preto som spomenul tú lepkavosť