CPU - pentium g3258 MB - MSI Z97 Gaming 3 RAM- Kingston Hyperx red 4Gb 1866Mhz HDD- Seagate Barracuda 7200.14 1TB (číntanie 200MB/s zápis 118mb/S) GK- MSI GTX950 2Gb PSU-EVGA 650G2 Neveim čím to je ale ked aj zapnem počítač a počkám kým sa zapne ovládač gksteam a intel veci si počkám tak pol minúty (to je ešte ok) ale následne ked robím napr vo worde a šúčasne mám otvorený chrome tak sa neveim prekliknúť z jednej do druhej karty ostane iba biela obrazovka alebo iba rámček daného programu ale nič v nom a potom bude nereaguje alebo sa po cca minúte "otvorí" a môžem pracovať, ale deje sa to iba ked robím dlho v jednom a prechádzam do druhého programu. Ptom už len tolko že ked robím v autodesk inventor nejakú velkú súčiastku tak to jednoducho padne ale to je kôli ram, pri tom doporučujú 24gb + ram. Neveim v čom je chyba či mám dokúpiť ram alebo ssd probém je že teraz mám na to iba 90€ takže bud jedna 4gb ram alebo SSD a potom rakmu ? iné ma nemapadá. Procesor je v rámci možností dostačujúci (nehovorím od rendre to si počkám vždy dlhšie) ale stačí to na to čo robím. za každú odpoved som vdačný.
_________________ telefon - Sony Xperia Z1 compact xbox 360 + kinekt NTB - HP dv6 3070ec |