Unknown USB Device (Device Descriptor Request Failed) - pomocZdravím Vás, dnes sa mi v PC objavil nasledovný problém. V správcovi zariadení sa mi neustále objavuje a mizne nasledovná hláška Unknown USB Device (Device Descriptor Request Failed). Vyhľadal som si nejaké návody ako to riešiť, ale nič mi nepomohlo. Nemáte niekto skúsenosť ako opraviť uvedený problém? Ďakujem... Objavuje a mizne - teda PC niečo, pripojené do USB objaví a stratí - mepíšeš, aký máš počítač.Nemáš niečo zastrčené v USB hoci nezapnuté? Práveže som nič nové nepripájal ale včera som skúšal jeden externý HDD, ktorý bol vadný..... PC mám stolový, Grafika – EVGA Nvidia GeForce GTX 1080 Hybrid Gaming, CPU – Intel Core i7-8700K, 3.70 GHz, RAM – G Skill 16GB, DDR4, 3600MHz, CL 16, MB – Asus Rog Strix Z370-F Gaming, HDD – 1TB Seagate, Samsung NVMe SSD 960 EVO M.2 500GB, Monitor – Asus ROG Swift PG348Q. Zobraz si skryté v správcovi zariadení a odinštaluj TO usb.Skús - ak sa Ti nepodarí - napíšem viac až sa vrátim ku kompu. Ďakujem vyzerá že pomohlo. Windows občas zblbne aj v súvislosti s USB. Pomôže odinštalácia neexistujúcich-nepoužívaných zariadení, napríklad pomocou USBDeview od Nirsoftu. Pekne ho vie pomýliť aj vadné CD - proste zmizne jednotka CD.Aj to som už pár ľuďom riešil. ...
Unknown USB Device (Device Descriptor Request Failed) - pomoc |