Trosku iny problem ale moze za to zvukpozor vasnivi muzickary. mal som moznost vyskusat trosku silnejsie repraky - vraj sa pouzivali na koncertoch a volaco sa dosralo - (jednoducha oprava) problem bol v tom ze ked sme to seccko pospajali (doniesli sa vysky od niekal asi z auta) stacilo zapnut, pustil som WinAmp dali sme oblubeny bassovy test v podobe Candy Shop od 50halieraka, viete ako to zacina... po prvej ŠUPE z bassaku zacala pesnicka trhat a po prvom duneni system zamrzol a bol konic. uz len restart Neviete co to ako malo byt? myslim si ze to bude asi ihla na disku kt. popreskakovala , nie? ihla na disku? som nevedel ze disk ma ihlu... (sorry za ironiu nemohol som si odpustit) tam je magneticky zaznam... nie su tam platne... no ale problem by moho byt tymy otrasmi, ktore basaky vydavali... proste to disk nezvladne a chvenie je pre neho privsoke som skratka odbornik... ale v podstate je to to iste... LP su aj tak lepsie ako disk To ste mali superscoopery v izbe 3x2m? Skúšať treba s mierou, ale ajtak je mi dosť divné že by basáky mohli spôsobiť také vibrácie aby to odstavilo hadrdisk preco prave HDD mohlo tie vybracie aj prerušiť kontakt alebo skratovať ale jakim výkonom si to puštal no vieš či je to od tých vybrácií ...
Trosku iny problem ale moze za to zvuk |