Nedá sa nejako zvýšiť rýchlosť sťahovania torrentov? Mám rýchlosť internetu 3072/256kbit/s, a torrenty mi sťahuje rýchlosťou 5kB/s-40kB/s. Ale väčšinou mi sťahuje menšou rýchlosťou.
da sa, ze si napr nastavis [ak mas verejnu ip na routri] forwadovanie, zapnes DHT apod.
ale inak zalezi hlavne od konretneho torrentu, kolko ludi seeduje apod., to ze mas 3mbit net je nepodstatne
podla toho co stahujes. Ja ma 30 MB/s od orange a underground 2 som stiahol za 25 min. Program NavTech ktory ma 700 mb taham uz d tyzdne. Zalezi na tom kolko ludi to ponuka.
no ak priamo tebe seedovalo 608 ludy (co je totalna blbost) tak by ti malo ist pekne rychlo. 608 ludi to seedovalo. OK. Ale kolko to seedovalo priamo Tebe ??? Tipujem tak 2-3
cize si neodpovedal. mozes mat dynamicku verejnu, aj dynamicku neverejnu...
ale asi mas dsl od Tcomu, takze verejna dyn...
_________________ PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ "You have not lived, until you found something worth dying for" Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC