Co si myslite o tejto hre? ja si myslim ze to bude pecka a bude to aj na PC a datum vydania je MAREC 2013, aj ked si nato este pockame ale tak uz teraz to vyzera vyborne, a co to bude ked maju este kopec casu do upravovania tejto hry, dufam ze to este neako vylepsia aj po grafickej stranke
Na tuto hru sa tešim strašne,čo bol gameplay na E3 tak to bolo skvele až po Watch Dogs ,a priklanam sa k tebe aby popracovali ešte na tej grafike ked to ma už vysť v roku 2013.
_________________ Phone:iPhone11 128 GB White Notebook:MSI GE75 Raider 10SFS-034CZ
Mne už stačí len ten pohľad na Camillu Luddington. Hru určite zahrám. Dúfam, že to nebude plné cut scén.
S ňou by som teda bral nejaké filmové pokračovanie...
_________________ Na súkromné správy ktoré sa netýkajú priamo mojej osoby, neodpovedám. Na to je tu fórum. Ďakujem za pochopenie. Zostava: motherboard: MSI B450 MAX, CPU: AMD Ryzen 5 3600, Graphic card: Sapphire HD 5780, RAM: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 , power supply: EVGA 650 B3, Sound card: SounBlaster Audigi, monitor: 27" Eizo CX271, mouse: Logitech MX Master, keyboard: Logitech K520, tower: Fractal Design Define R6 Gunmetal Tempered Glass, headphones amp: BV-audio Headamp, headphones: Sennheiser HD650, OS: Win 10 64 bit