CHcel by som sa opýtať či je normálna teplota na tejto graf. karte ked ma okolo 90 stupnov vo full zátaži a fan ide na 100% jedná sa o teplotu v benchmarkoch a ked som taktoval hoci len o trosku hned bola teplota na 100 stupnoch v benchmarkoch a fan 100% vytazenie....teplota v hre metro od 75 do 95 stupnov fan od 70 do 100% a cod mW3 teplota okolo 55-70 stupnov fan ide na nejakych od 20 do 50% max....no takže ked je vytaženie gpu 100% tak teplota je 90 stupnov +:)
Podla mna je teplota moc vysoka. Skus porovnat s nejakym benchom na internete ale pochybujem, ze by to tak pieklo. S tym ale nic nenarobis jedine reklamovat alebo stratit zaruku a prepastovat chladic s rizikom, ze ked to nepomoze tak ti to nemusia vyreklamovat.
no len to nechapem ze gpu je vytazeny na full pritom su vytazene tie 2 vetraky na 100% co je kolo 4300 rpm alebo kolko hluk na celu izbu a teplota pod 90 nepojde az ked sa znizi zataz gpu.
// pridané po 1 minúte od posledného príspevku
a cez reklamaciu by to preslo? nechcel by som byt bez grafy mesiac a potom mi vratia ten isty kus:)
no parada ja už som preklinal tie direct cu chladiče ne tak ze pisu ze sa celkom dajú a potom si človek kupi a ide z toho zošalieť ok dik moc za odpovede:)pomohlo:)
Ta teplota je síce vysoká, ale pokiaľ to v zaťaži ne deffaultnej frekvencii nepadá alebo nerobí artefakty či iné nezvyčajné veci, tak to zrejme nevyreklamujú.
Zaťaž grafiku a chyť pasív (holý pasív, tam kde nie je plast). Pokiaľ to má 90°C, tak na nej neudržíš prst.