Zdravim,
Zase som jeden z tych co si komplikuju neefektivne zivot lacnym riesenim - financne setrenie na ukor casu. Pacilo by sa mi mat raz NAS... (Ale 400EUR nedam len tak, A ze by mi bezal nonstop velky stroj - bezne PC, tak som skrob na elektriku. Rozmyslal som nad Raspbery Pi, ale to je hracka skor ako realne efektivne riesenie. - do NASUu by mi isli 4 disky cca asi...)
Takze zatial si to komplikujem softwarovim backupom. Mojim cielom je mat okamzity sync (ako Dropbox) s nejakym History backupom ked by som nieco prepisal nechtiac. Synchronizujem Dokumenty, Knihy, Instalacky, Hudbu, DCIM - Fotografie...
Doteraz som vyuzival SecondCopy. Chystam sa rozbehat OwnClud a uvidim co to da (so server msom sa pohral uz este potrebujem zistit co vie robit win client). Zvazovl som ze by som vyuzil Windows Sync Center? A Pravy klik - "Restore previous versions" pre history zalohu? Ale neviem ak oto funguje este. Dneska mi padlo oko na WinSCP?...
Ide mi o to aby to bolo efektivne riesenie. Neviem ci je dovod uvazovat ktore je ako efektivne (kratsie casi na sync), nebol som schopny najst take porovnanie na webe.
|