Ahoj.
Chcem sa s vami podelit o moj dnesny zazitok...poobede mi z opravy dosiel nb. Lenovo Thinkpad edge E330.Potesil som sa,konecne nebudem musiet poziciavat manzelke do Rakuska moj pracovny...otvorim krabicu vyberiem nb a hned pocujem jemnucke hrkanie ako ked je niekde v nb ulomeny kusok plastu.Tak som skusil trochu zatriast a kusky tam boli 2.No super...otvorim nb kusky hladam a naozaj tam boli...tak uz som zacal kontrolovat cely nb co este najdem..vo vnutri vsetko ok,tak idem skusit ci su riadne dotiahnute vsetky srobiky...a 2 srobiky zo 4 ktore drzia panty sa mi len zlahka otacali,nedale sa ani dotiahnut ani povolit...tak som zobral lekarsku pinzetu a pomaly som krutil a tahal...ked bol srobik vom tak tam kuknem a namesto zakladnicky so zavitom na mna zivala len diera...sikovny technik to odtrhol a aby zamaskoval dierku supol tam trochu sirsi srobik..na druhej strane to iste...

..potom som kontroloval hardver,menili mb a disk som im nedal..zalozim,nb isiel ako ma hned bez problemov...skusil som zavolat zene cez skype a hned mi hovori zi mi skoro nic nerozumie ze to chrapsti...zoberiem druhy nb tam vsetko ok...nasraty som bol taky ze keby ze je tu ten kvazi technik tak mu ruky dolamem aby uz s prepacenim nic nedojebal...
takze takto dopadla zarucna oprava s vymenou mb...robila to firma MARSANN IT sro z Blavy...v pondelok akurat idem do Viedne pre zenu,tak uvidia co este nevideli,zastavim sa tam a pozdravim technika Andreja... :furious:
dufam ze si toto ludia precitaju a nedaju tam nb aby nedopadli ako ja...v obchode kde som ho kupil budem ziadat odstupenie od zmluvy s vratenim penazi,nech to oni s tou firmou riesia..viem ze to asi neprejde,poradim sa este s mojim pravnikom..
Dobrý deň.
Veľmi pekne Vám ďakujem,že mi niektorý z Vašich technikov zničil notebook.Bol u Vás cez NAY v oprave na výmenu základnej dosky.Mikrofón chrapští,v nb. niečo hrká a dva šróbiky,ktoré držia pánty sa len krútia,pochopiteľne nič nedržia.Takto si Vaša spoločnosť predstavuje odbornú opravu? SP: BA1501135 S pozdravom Váš zákazník.
Toto som im napísal na ich kontaktný mail.