minuly tyzden sa mi pokazil pocitac tak, ze som musel formatovat disk preinstalovat windows. hardisk mam rozdeleny na C a D. Vsetky data v D-ecku mi zostali ale v C-ecku vsetko prazdne. Existuje niejaky sposob ktory vie tieto data vratit? ide mi hlavne o jeden dolezity dokument ktory surne potrebujem. dakujem
minuly tyzden sa mi pokazil pocitac tak, ze som musel formatovat disk preinstalovat windows. hardisk mam rozdeleny na C a D. Vsetky data v D-ecku mi zostali ale v C-ecku vsetko prazdne. Existuje niejaky sposob ktory vie tieto data vratit? ide mi hlavne o jeden dolezity dokument ktory surne potrebujem. dakujem
na taketo veci su firmy, ktore ti to spravia za urcity poplatok (zalezi od velkosti dat a dalsich veci)
Jaaaj chlapi, zabudli ste mu povedat, ze ak na toto prisiel uz po opatovnom nainstalovani systemu, tak sa s tym moze rovno rozlucit. Ak sa zisti, ze sa dakde vymazli data co sa nemali, tak akonahle sa na ten disk daco zapisuje, tak sanca na obnovu okamzite klesna skoro na nulu...
a aka sanca je ked poviem te ten subor bol na pracovnej ploche bol formatu .xls . Skusil som uz restoration a drive rescue a stale nic mozno to zle hladam pretoze nenasiel som ani jeden dokument , foto co tam bolo pred tym
No mne najviac pomohol preve ten Drive Rescue, a to aj po naformatovani disku. Len u teba je prave pre umiestnenie na syst. disku velke riziko prepisania suboru - Jednak pri instalacii , jednak pri pouzivani - docasne subory, swapovaci subor... Pri starte DriveRescue skus najprv "Restore Deleted Files", ak nepomoze, skus "Restore Deleted Data". Najlepsie by bolo samozrejme spustat program z D: ...
ja som mal teraz podobny problem a to som disk len naformatoval chalan mi obnovil priblizne 50% dat a z toho na 100% funkcnych je asi 10%. a ty si este instaloval nan system takze si v prdeli
_________________ CPU:AMD Athlon 64 3200+ (socket 939), MB: ASUS A8R MVP, RAM: 2x512 Apacer DDR400,VGA: MSI ATI RX1600PRO 256MB, HDD: Seagate 80GB SATAII, DVD: RW LG GSA-H42L LS bulk BLACK