erikoo píše:
http://www.csfd.cz/film/31875-pirati-ze-silicon-valley Apple MAC vs IBM,Microsoft,WindowsBill Gates dostal list: "Pan Jobs žáda, abyste večer prišel k nemu do kancelare. Steve Jobs.". A Bill prisiel do kancelarie.
Jobs sa hneval a rekl: Vykrádáte nás!
Bill rekl: Steve, my vás nevykrádáme.Takže mi neříkej takové věci.
Jobs rekl: Co teda sakra děláte?Co to znamená, když pořád slyším,|že vyvíjíte to...?Jak tomu říkáte? Windows?Abyste s náma soupeřili?
Bill rekl: Nedělám nic proti tobě, Steve.
Jobs rekl: Neříkej mi takový sračky!Vykrádáte software z našich|prototypů Maca!Věřil jsem ti.
------------------
nejaky chalan rekl Bellovi: Hej. Hej. Víte, Steve si myslí, že nepřítel je IBM.Nechápe to.To vy to jste.
Bill rekl: O čem to mluvíte?
chalan rekl: Kopie vašich Windows|zrovna začaly vyplouvat.Vzal jste si naše věci, Bille.Vzal jste si naše věci, podvádíte|a prohlašujete je za vlastní.
Bill rekl: Vždycky takhle urážíte své hosty?
Bill išiel preč
----------
Steve Jobs kontroloval jeho pocitac IBM microsoft Windows. Steve rekl, ze Ukážeš záda a někdo tě do nich střelí.Naši chlapci se vrátili z Japonska|s tímhle NECem... ...a je plný programů od Microsoftu.|Vašich microsofťáckejch programů. Jsou téměř totožné s našimi.
Bill rekl: Můžou tu být určité podobnosti, Steve.
Steve rekl: Podobnosti?
Steve rekl: Podobnosti? Spíš krádež
Bill rekl: Steve, všechny auta mají volant... ...niikdo se ale nesnaží domáhat se toho,|že je volant jeho vynález.
Steve rekl: Měli jsme smlouvu, ty a já.
Bill rekl: No, měl sis ji přečíst pozorněji.
Steve rekl: Co to má znamenat?Je to jako obchodovat s... ..jako s kudlankou nábožnou.Necháš se svést|a potom tě sežere zaživa.
Bill rekl: Vrať se do reality, jo? Ty a já jsme oba jako chlápci,|co mají toho bohatého souseda... ...Xerox... }...který nechává své dveře stále otevřené. A ty se vplížís dovnitř,|abys ukrad televizi. Jenže když se tam dostaneš,|zjistíš, že já jsem tam byl dřív. Já mám kořist, Steve! A ty vřískáš? "To není fér.Chtěl jsem to ukrást první." Jseš příliš pozadu.
Bill isiel prec, ale Steve rekl, ze Jsme lepší než vy. Bill sa otocil, a steve rekl ze Máme lepší věci.
Bill rekl: Nechápeš to, Steve. Na tom nezáleží.
------
Dnes, Bill Gates je v současnosti nejbohatší člověk na světě.
Shadwell píše:
Gates okradl Jobse, který předtím okradl Xerox, upadá do pasti, proti níž bojuje.
choze píše:
Gates zase pěknej hajzl.
sepp píše:
Zajimavy a poucny film o tom, jake osobnosti staly na zacatku digitalniho veku a jak vsechny vykradali. Zvlastne dobre vybarvena a skvele zahrana je postava Steva Jobse, ale Bill Gates je take pekne ulysny