Stav HDDAhoj spojazdnil som jeden stary komp na programovanie ako som uz spominal.A mam jeden problem.Stiahol som si HD sentinel na zistenie stavu HDD a zistil som ze je v totalne dezolatnom stave.Preformance 75% a Health len kritickych 5% .Co s tym mam urobit??Da sa ten hardisk nejako obnovit??Za odpovede vopred dakujem obnoviť sa to už neoplatí, skôr by som doň kúpil nový, za pár eur. Totizto ja som ten HDD pred tyzdnom kupil A nechce sa mi kupovat dalsi pri kupe hdd z bazaru si vzdy vypytaj screen z hdtune To, ze health je 5%, este neznamena, ze disk je naozaj vadny (az 0% je dovod na vymenu disku, ktory je v zaruke): http://www.hdsentinel.com/faq.php#tests Spusti tie testy, ktore popisuju a uvidis.. Ak sa nenajdu vaznejsie chyby, myslim, ze na programovanie na tomto starsom stroji Ti to postaci, kazdopadne vsetky data priebezne zalohuj.. Hned ako zapnem pocitac tak mi nabehne HD sentinel a vypise Health 5% Critical a Preformance 50% Good.No a pod tym mi vypise ze mam zlych 36sektorov ...
Stav HDD |