stále bootuje WindowsAhojte, obraciam sa na toto fórum, lebo mám jeden problém. Stiahol som OS Windows media center 2005, omylom som ho ho spustil a moj PC sa samozrejme začal bootovat. Všetko čo sa týkalo tejto inštalacie (iso obraz...) som z počítača vymazal, nechcem preinštalovávat Win, ale teraz vždy po reštarte alebo pri štarte sa ma pýta či chcem bootovat moj Windows alebo ho len spustit. Ako to mám vrátit na staré kolaje a túto hlášku dostat preč? Chcem aby sa zase Win spúštal bez tohoto pýtania. Čo treba vymazat alebo prenastavit? Vopred ďakujem za všetky pripomienky vždy po reštarte alebo pri štarte sa ma pýta či chcem bootovat moj Windows alebo ho len spustit. nic take sa ta nepyta, nakolko bootovanie a spustanie su dve rozne veci. odstranis to editovanim suboru boot.ini, ktory mas na Ccku. Je skryty, tak si zapni zobrazovanie skrytych suborov. Pri štarte mi ponúka - Start Windows XP Profesional - Setup Windows XP Profesional Na C-čku som žiadny Boot.ini subor nenašiel ani skrytý. Keď dáš Start winxp tak normálne nabehne ? Ak áno daj si Tento počítač - vlastnosti - spresnenie - dole spúšťanie a obnovovanie - spresniť - hore máš zoznam OS (predvolený daj start winxp) a dobu trvania zobrazenia (daj na nulu), tlačidlo upraviť zobrazí boot.ini, v ňom opatrne ! Druhá možnosť je Štart - spustiť - msconfig - boot.ini - skontrolovať všetky cesty zavedenia, alebo to môžeš editovať ručne. Vďaka pomohlo, už sa to nepýta a hneď spustí Win. Si šikovný Ale týmto som to asi len vypol (schoval), nedá sa to neako odstrániť? Daj sem výpis z boot.ini, hore máš návod. Na C-čku som žiadny Boot.ini subor nenašiel ani skrytý. Musíš dať zobraziť skryté aj systémové súbory. Výpis zo súboru BOOT.ini: Timeout=0Default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWSmulti(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS=Microsoft Windows XP Professional /noexecute=optin /fastdetectC:\$WIN_NT$.~BT\BOOTSECT.DAT=Microsoft Windows XP Professional Setup Toto vymaž. C:\$WIN_NT$.~BT\BOOTSECT.DAT=Microsoft Windows XP Professional Setup Vymaž to aj z disku. diky moc, vedel som že sú tu odborníci na slovo vzatí ...
stále bootuje Windows |