sedlák píše:
DMaMT a ty fetuješ?

Veď samsung je synonymom nespoľahlivosti

DMaMT píše:
Nechcem sa zastávať ani jedného, ale poniektorí, stačí ak máte čo i len jedno a krátko iZariadenie a už ste názormi jak také iOVCE.
A skús porozmýšľať prečo

Človek nepochopí kým to nezačne reálne používať. Ale veď hejtovať apple je in, hlavne u samsungboys
Ty si dobrý idiot, takto ma urážať, že fetujem... To si taká iOCA že ma tu budeš urážať za môj názor!!?? Ten tvoj nick sedlák fakt sedí. Si úplne jak ten sedlák a ked sa mu nelúbi niekoho názor, tak ho začne takto primitívne urážať, že fetuje... Feták je tak akurát Ivan Tásler a další buzeranti a ne ja, takže na to bacha...!
Ako hovorím, mal som v ruke viacero Samsungov, každý z nich aspoň dva týždne a boli super

TouchWiz nie je žiadna sláva (lepší je čistý AND), ale tie smartfóny sú super. Parametre majú fajn a aj ďalšie SW vychytávky. Ja Apple nehatujem, hovorím len svoj názor. Ale zas urážat niekoho, kto povie svoj názor na "svätý" Apple a nazvať ho feťákom od iOVCE, to je IN...

že.
Nepoužíval som iPhone, iba chvíľu od kamoša, takže to neviem zrovnať. Apropo, na rozdiel od teba iOVCE ja nie som žiadny samsungboy - stačí kuknúť len do podpisu - mám starú Nokiu C7 so Symbianom. Žiadnu S4/S3, ani Note, ani žiadny z produktov (smartfón/tablet) Samsung NEMÁM. Tak sa nauč čítať !!