Čaute borci...mne sa stalo niečo podobné.
Notebook Asus EeePC 1101HA využívam na prednášky do školy, keďže má skvelú výdrž batérie.
Kedysi som sem tam niečo aj zahral (Re-Volt autíčka išli v pohode), pri prezeraní webu som nemal žiadne problémy. Množstvo záložiek, dokonca aj youtube vo vyššom rozlíšení šlo plynule...
--
Keď tu zrazu začal ísť strašne pomaly...samotný WIN bez zaťaženia ani nie. Aj sa normálne zapne, aj otvorím dokumenty, prípadne Word a Excel ide tiež fajn, nemám problém, žeby som zaznamenal spomalenie.
--
Ale akonáhle otvorím internetový prehliadač (mozilla, opera, chrome to je hrôza...v IE ide ako tak)
Nemôžem otvoriť viac ako jednu záložku, lebo inak mi ani nič nenačíta a na prepnutie záložky čakám aj 15-30 sekúnd.
Videá na internete vôbec...sekajú aj 240.
--
Preinštaloval som aj klasický WIN XP, keď nepomohlo obnovil som výrobnú inštalačku recovery, takže teraz mám PC takmer úplne čistý, len WIN XP a ovládače. Žiadne iné programy okrem Chrome a Office 2003 som neištaloval. Avšak k zlepšeniu nedošlo.
--
Spravil som niekoľko preskenovaní s programami pre zistenie chybných miest na HDD, všetko s výsledkom, že je to OK.
Takisto som defragmentoval disk, ale nič sa nezlepšuje.
--
Neviete mi ešte poradiť, čo spraviť, aby som odhalil čo to spôsobuje?
Nejaké diagnostické nástroje na procák?
EDIT: teraz som to ešte preskenoval s tým HD tune, viete niečo z toho určiť?

HEALTH mám všetko OK