fanoharcarik píše:
Dobrý deň prajem
potreboval by som sa poradiť ohľadne výberu herného notebooku v hodnote do 1000,-€ s DPH.
Moja otázka znie, či v tejto cenovej kategórii je nejaký schopný model s dostačujúcimi parametrami ktoré by mi poskytli plynulý zážitok z hrania novších hier, poprípade či nieje lepšou alternatívou doplatiť 200-300€ a môžem mať diametrálne rozdielnú mašinu od ktorej môžem čakať podstatne viac.
Je mi jasné že od stolného PC v tejto cenovej kategórii by som mohol čakať oveľa viac, ale potrebujem PC často prenášať, preto som sa vybral cestou NTB..
zahranicneonlinekasina.comĎakujem a prajem pekný deň.
Dobrý deň, v cenovej kategórii do 1000 € s DPH nájdete herné notebooky, ktoré zvládnu hranie novších hier, ale s určitými kompromismi, ako napríklad nižšie grafické nastavenia. Ak si môžete dovoliť priplatiť 200-300 €, odporúčam to, pretože za túto sumu získate notebook s podstatne lepším výkonom, lepšou grafikou a dlhšou životnosťou. Tento rozdiel je cítiť najmä pri náročnejších hrách a multitaskingu. Ak často prenášate, je notebook určite dobrá voľba, aj keď stolný PC by za túto cenu ponúkol viac výkonu. Prajem veľa šťastia pri výbere!