Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 13 ] | |
| Autor | Správa |
|---|
Registrovaný: 26.08.10 Prihlásený: 07.02.25 Príspevky: 1495 Témy: 58 | 58 |
Spartan teraz niečo napišem a kludne to ber osobne lebo to osobne aj bude no skus sa neuraziť, ale ak dopišeš tu knihu ktoru pišeš, tak potom si s nou možeš akurat tak vytrieť riť 
_________________ ALL TIME best actors : Christian Bale, Denzel Washington, Tom Hardy |
|
|
Pokúsil som sa a poradilo sa, mňa môže uraziť iba intaligentný človek a aj to len inteligentnou urážkou a Ty si nesplnil ani jednu z podmienok 
|
|
no bohužial niesom intaligentny 
_________________ ALL TIME best actors : Christian Bale, Denzel Washington, Tom Hardy |
|
|
To nie si, inač by si si domyslel, čo to malo byť. Ale nie, už mi ľudia povedali/napísali aj horšie veci. Hejteri budú vždy hejtovať.
|
|
vieš my intaligentni pozname take, že sorkazmus...  a inač dufam že nikto nikdy nebude tie tvoje nezmysly a sprostosti čo v tej knihe napišeš čitať a ak ti ju vobec vydaju tak to bude jednosmerka na benzinku ako bonus ku ročnemu zmrazenemu hamburgeru
|
|
OK, vyjadril si sa, dúfam, že si si to užil, lebo tam tvoje možnosti ovplyvniť situáciu končia.  Teraz môžeš ísť a spraviť so svojim názorom to, čo si odporúčal spraviť mne s mojou knihou.
|
|
s tebou sa intaligentne baviť neda pretože najhoršie čo može byť je ked je človek nevedomy a napriek tomu si skalopevne stoji za svojimi chorymi nazormi, inač diskutoval som tie tvoje perličky s človekom ktory ma ovela viac odtrenovane, odskušane ako ty a zhodli sme sa na tom, že si diletant a debil .. a tomu človeku ťaha už na 40-ku a určite vyzera x-krat lepšie ako ty a v hlave ma toho ešte viac.. takže si pekne dopiš tie svoje rozpravky, ktore neskor možeš čitať svojim detom (ktore už teraz lutujem) na zlu noc aby nezaspali. :-*
|
|
Ty si vážne myslíš, že ma zaujíma tvoj názor, alebo názor imaginárneho človeka, s ktorým si to diskutoval? Ako ja som otvorený konštruktívnej kritike, ak máš konkrétne pripomienky, ale zatiaľ tu píšeš iba hejterské dristy a urážky, takže ani diskusia s tebou nie je nič moc.
|
|
|
|
Ja s tým nemá žiadny problém, svoje poznatky viem obhájiť pred hocikým.
|
|
Spartan.Ex píše: Ty si vážne myslíš, že ma zaujíma tvoj názor, alebo názor imaginárneho človeka, s ktorým si to diskutoval? Ako ja som otvorený konštruktívnej kritike, ak máš konkrétne pripomienky, ale zatiaľ tu píšeš iba hejterské dristy a urážky, takže ani diskusia s tebou nie je nič moc. vieš s tebou sa normalne diskutovať neda pretože si namysleny idiot, pouražal si tu Johnnyho a neviem koho, chvastaš sa tu ako pan Boh a teraz očakavaš ludsky pristup? Tak ako sorry, ale takto to nefunguje
|
|
Prečo si myslíš, že čakám iný prístup? Ja presne viem, aká je úroveň ľudí, ako si ty a že sa od teba nič iné ako urážky nedá čakať. Mne je jasné, že si ma prišiel urážať a vnucovať mi tvoj názor, na ktorý som sa rozhodne nepýtal, len som tí písal, že ak máš konkrétne poznátky rád sa k tomu vyjadrím, ak ma chceš len urážať, kľudne pokračuj. Nakoľko viem, že to je limit tvojich monžostí, vôbec mi to neprekáža.
|
|
Samozrejme.. už len k ostatnym : Prosim, ak mate nejake otazky ohladom toho o čom mala byť povodne tato tema, nesmerujte ich sem. Ako vidite, toto nie je to spravne miesto. Svoje otazky radšej riešte napr. na fore posilnovanie.sk , ktore sa špecializuje prave na tuto tematiku a vždy je lepšie si vypočuť nazory viacerych ludi než jednotlivca a vždy berte všetko s rezervou, každy jeden z nas je jedinečny a na každeho z nas plati niečo ine, treba si nechať poradiť no treba aj experimentovať a v ramci normy aj niekedy zariskovať. Tolko k dnešnemu dnu
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 13 ] | |
|