Zdravím. Nepozná niekto nejaký web-analytics soft podobný
piwiku? Piwik je úžasný soft, ale po upgrade na 0.2.37 sa mi všetky bloky používajúce flash začali zle zobrazovať. Teda, píše tam toto:
Kód:
Displaying Graphs in Piwik requires Flash >= 9.0.0. More information about displaying graphs in Piwik.
" + Control.OFC.image(src) + "
To save the image on your computer, right click on the image and select "Save Image As..."
<\/body><\/html>") } } } if (typeof(Control == "undefined")) {var Control = {OFC: OFC.jquery}; } // By default, right-clicking on OFC and choosing "save image locally" calls this function. function save_image() { OFC.jquery.popup("VisitsSummarygetEvolutionGraphChart_swf"); } swfobject.embedSWF( "/libs/open-flash-chart/open-flash-chart.swf", "VisitsSummarygetEvolutionGraphChart_swf", "100%", "150", "9.0.0", "/libs/swfobject/expressInstall.swf", { "data-file":"http%3A%2F%2Fpiwik.yw.sk%2Findex.php%3Fmodule%3DVisitsSummary%26action%3DgetEvolutionGraph%26columns%5B%5D%3Dnb_visits%26idSite%3D1%26period%3Dday%26date%3D2009-05-08%2C2009-06-06%26viewDataTable%3DgenerateDataChartEvolution", "loading":"Loading..." }, { "allowScriptAccess":"sameDomain", "wmode":"opaque" }, {"bgcolor":"#FFFFFF"} );
Pritom mám Flash player 10. Na oficiálnej podpore mi nevedia pomôcť a po inernete už dňriadne dlho hľadám niečo, čo y sa piwiku vyrovnalo. Nemyslím Google Analytics! To nie. Potreboval by som nejaký soft, ktor by som si dal na vlastnú stránku a mohol ho poprípade aj upraviť. No a hej, našiel som súce nejaké tie aplikácie, ale ani z ďaleka sa nevyrovnali piwiku - či už v obsahu, alebo aj v prehľadnosti a kráse. Takéto by som ani nemohol mať, nevyznám sa v nich a sú neprehľadné. Piwik je proste úžasný, ale nejako divne mi nefunguje...
Nepzoná niekto nejaký takýto podobný software? Ďakujem...