Smartphone do 200€Zdravim,nadisiel ten cas ked potrebujem vymenit svoj stary Samsung Galaxy Ace II za nejaky novy smartphone.Kedze sa do toho moc nevyznam tak by som vas chcel poprosit o nejake rady.Nemam nejake extra poziadavky co sa tyka samotneho mobilu ale nech ma ten mobil specifikacie adekvatne ku svojej cene. Cierna/siva farba. Cenovy strop je 200€.Taktiez by som ho chcel zo Slovenska kvoli pripadnej reklamacii.Zatial som rozmyslal nad: Xiaomi Redmi 3S Prime (aky tam je rozdiel medzi Redmi 3S?)Xiaomi Redmi 4 ProHuawei P8 Lite Vopred dakujem za rady. http://www.abcvelkoobchod.sk/kategoria/elektronika/telefony/mobilni-telefony/mobilni-telefony-dotykove/mobilni-telefony-dotykove-bez-klavesnice/displej-nad-5/android/huawei-p9-lite-dual-sim-black-1/samozrejme lepsia by bola 3GB verzia za cca 40e naviac Urcite Redmi 4 Pro urcite nie. mozete podlozit aj nejakymi argumentami, ze preco ano a preco nie? dakujem nema Band 20.softver je...uhm, taky...1 chybu opravia, 2 pribudnu. najlepsi pomer cena vykon, podpora czsk komunity, updaty kazdy tyzden. sw je ok. Jedine preco nebrat slabsi fotak a lte ak je podmienkov Update každý týždeň som tiež kedysi bral ako výhodu. Až do doby keď som zistil že jednu vec opravia a ďalších 5 pokazia a človek nemá stabilný telefón a vždy sa update boji.Do xiaomi by som už fakt nešiel. jedna sa o smartphone, cize automaticky ocakavam vyuzitie mobilneho internetu. automaticky sa tym padom ocakava LTE, kedze 3G sa uz nebuduje a je na ustupku. a kedze absentuje zakladne slovenske LTE pasmo 800MHz, nema zmysel to kupovat.dobre bolo poradene Huawei P9 lite, alebo ak chces ostat pri znacke a zaroven mat dobry fotak s OIS, priplat si alebo najdi nejaky novy bazarovy Samsung A5 2016. a p8 lite? je tam az taky obrovsky rozdiel medzi nim a p9 lite? lebo cenovy rozdiel je 55€ Hej, rozdiel je dosť veľký dobre, inak.. oplati sa mi zanho priplacat tych 55€?.. popripade v com bude p8 lite nedostacujuci? Jaj ty intelektual...si pozrem uz len kapacitu baterie a mam jasno ze ci p9 alebo p8 lite kapacita baterie, kvalita displeja (jas), ziadny dalsi update pre P8 lite, procesor, naprikladP8 lite by bol este dobra kupa, keby sa podaril novy z nejakeho vykupu alebo bazaru za 100-120 dakujem, zoberem teda tu p9 lite Jaj ty intelektual...si pozrem uz len kapacitu baterie a mam jasno ze ci p9 alebo p8 liteNie každý sa do toho vyzná... prečo hneď skáčeš? Majster sveta Skrept : Určite P9 lite, rozdieli ti už vypísal AC Milan..Ako alternatívu - Samsung Galaxy A5 2016 Mobil Huawei P9 Lite dosiel z eshopu mobileworld.sk za jeden den..Dakujem vam za rady ...
Smartphone do 200€
|