cafte po reinstale os mi prestal fungovat smart. skusal som ho v biose zakazit a povolit ci to nepomoze ale nejde to nefunguje to v ziadnom programe okrem jedneho a to crystal disk info neviete co s tym moze byt?
Vo Viste/win7 som ani v nicom inom (mozno okrem everestu) smart fungovat ani nevidel. Mas korektne nahodene ovladace od dosky? neprepinal si v biose disk do AHCI?
no mne sa zda ze v bete mi to slo tiez normalne a ked som dal 7600 tak to uz nejde..
// no takze uz to ide aj v speedfane len to treba spustit ako admin no v evereste to stale nejde ani v hdtune ,ale co som cital tak ludia co maju s tymto problem maju NForce chipset asi budu nejake blbe ovladace pre win7 alebo ja nwm:D
na nforce neinstaluj ovladace pod win7 pretoze to robi cachre so sietovkou (odfajci ti to pripojenie po par minutach) - teda aspon mne na nF 570 SLI....
Bezim na default windowsackych ovladacoch, alebo instalujem len ovladace chipsetu, okrem ovladaca LAN.
kks ja mam tiez nforce 570 sli a win7 64. drivery som nainstaloval a tiez mi to robi blbosti so sietou ale to iba vtedy ked restartnem cez tlacitko a ne cez win tak mi hodi potom ze undefined network ci co a musim zakazat a povolit sietovku a uz to ide...ale vo windowse mi to samo neodfajcuje pripojenie.. skusim to teda odinstalovat..a tebe ten smart ide normlane ? vyskusaj na HDtune..