no kedze tovar co som si objednal nedosiel tak som sa nakoniec rozhodol kupit teda tie sluchadla..dovolim si teda dat sem par postrehov..
takze celkova konstrukcia sluchadiel je trosku jemna (nic pre nervakov-bohuzial ani pre mna), usaky su drobatko mensie nez som pocital ale clovek si zvykne, otacanie mikrofonu vyzera byt dost odflaknuty-podla mna par otoceni a mikrofon sa uz otacat nebude(ale to povie cas), dioda vysielaca po vypnuti sluchadiel ZASE blika (to uz je snad piata vec co mi cez noc blikaju)----to boli viacmenej minusy.....teraz podme na plusy: software, ovladanie hlasitosti a prijatie hovoru na sluchadle, dobre odizolovanie sluchadiel od okoliteho zvuku a aj naopak sluchadla vobec nevydavaju zvuk pokial su na usiach(samozrejme ked nie su na plne gule), nabijaci kabel je dostatocne dlhy na pouzitie sluchadiel aj v rezime nabijania....co sa tyka zvuku nemam ich s cim posudit ale podla mna to nie je na zlej urovni, vydrz po nabiti napisem neskor, kedze ich mam len par hodin...dosah som vyskusal cez trojo zavretych dveri cca 8m a stale sa na zvuku nic nezmenilo-vyskusam este dosah na vzdialenost ale neskor(inak nedoporucujem chodit s nimi na wecko-hrozi predlzenie aktivity srania

)