Cafte, kamarat zhana sluchadla do 50€. Hovoril som mu ze hyperX ale tie uz teraz stoja 72 a tolko on dat nechce. Budu pouzivane v kancelarii, na zamedzenie vonkajsich ruchov a samozrejme aby aj nejako hrali slusne. https://www.alza.sk/panasonic-rp-wf830e-k-d594669.htm pripadne ine navrhy ?
Bazar nie a zvalst nejaký podozrivý. Takisto na vracanie čas a trpezlivosť nieje takže to tiež pada . Odporucim mu tie AKG a ten Alesis a nech si vyberie.
Rozumiem, keby boli pre mňa tiež uvazujem, ale u neho to za to riziko nestojí a nemá naladu či už nejaké do shopu vraciat alebo riešiť vez bazos prípadne vady.
Preto hľadá overenu a stavku na istotu, bez akejkoľvek potreby moddingu a podobne.
Ideálne uzavrete ako hyperx cloud. Prakticky také niečo len do 50e a bez mikraku ten nemusí byt.
Za tie peniaze skor nejake Superluxy. Ja mam teraz HD 681 EVO a hraju celkom slusne. Maju dost vyrazne basy, ale este nie su rozohrane, maju len par hodin. Tiez pomohlo vybrat tu penu.
_________________ PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA!
jo zly uvazovali sme dlho a dospeli sme k nazoru ze za rovnaku cenu tie AKG co si ty odporucal alebo si priplati za hyperX.. tam ina moznost uz ani nieje.. Najdolezitejsie je aby tie AKG netlacili a boli pohldlne aj po par hodinach na hlave..