zo zasady maju rovnake rozpatie, ako cdrom mechaniky, aby boli kompatibilne so skrinkami. nezistoval som to, ale bude to tak.
_________________ PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ "You have not lived, until you found something worth dying for" Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
No neviem neviem, do tool free skrine to vraj az tak lahko neslo a ja mam tool free. Ale tak nejako to hadam musi ist. A co sirka? Sirkou sa to vojde do kazdej skrine?
zatial kazda tool free skrinka sa da od toho blbeho bezsrobkoveho uchytenia odstranit, takze ak sa posnazis, tak zhodis tie blbe plechy a budes to tam moct prisrobovat.
take krehke a jemne veci ako disk by som bez srobov nenechal ani zadarmo.takze skus sa zbavit tych plastov, a skus tam prisrobovat napr. cdrom...
_________________ PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ "You have not lived, until you found something worth dying for" Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
Doma mam pasiv chladic od primecooleru s nanesenou pastou (iba jedno balenie ) a vsetko ide O.K. Disk, co mam, sa mi v zavretej skrinke zahrial najviac na 49 stupnov - asi v maji/juni - to sa da. S otvorenou skrinkou spredu (odstranene 2 predne 5,25" kryty) sa disk na viac ako 44-45 stupnov zatial nezahrial.