[ Príspevkov: 2 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.12.07
Prihlásený: 29.10.09
Príspevky: 24
Témy: 8 | 8
NapísalOffline : 10.08.2009 11:37 | session_start()

Dobrý deň,

Našiel som šikovnú funkciu session_start();,
odkaz na info: http://sk.php.net/function.session-start.

Chcel by som sa spýtať, čo by som mal radšej používať (príklad zo stránky):
Kód:
echo '<br /><a href="page2.php">odkaz na stránku</a>';

alebo
Kód:
echo '<br /><a href="page2.php?' . SID . '">odkaz na stránku</a>';


Ďakujem

P.S.: viem že prvý príklad asi využíva cookies a druhý asi nie, len chcem vedieť čo je lepšie vo význame kompatibility


Offline

Čestný člen
Čestný člen
session_start()

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 10.08.2009 12:10 | session_start()

Je to vlastne jedno, ale odporucam prvy sposob, uz len kvoli krajsej adrese.


 [ Príspevkov: 2 ] 


session_start()




© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF