nenapisal si do akej ceny sa chces zmestit. Z tych prijimacov co su v zozname mam skusenosti s Alma. Velmi dobry HD prijimac. Sice nema display ale mne osobne to nevadi. Mas v nom aj USB, prijimac sluzi aj ako prehravac multimedii mp3, foto.... PVR ready. Cena je zhruba 130 €.
optibox zebra je tiez celkom slusny. Moc som ho netestoval, ale viem ze sa nekazia. Znami ho ma uz nejaku dobu a zatial vsetko ok
Keby si si kupil iny prijimac okrem tych v zozname tak moze a nemusi byt problem. Zakladom je aby prijimac mal citacku kariet irdeto/ cryptoworks. Lepsie je mat Irdeto. Problem ostatnych prijimacov je ze maju UNi citacku, navyse Skylink nezarucuje plnu funkcnost kedze ich netestoval. Ja mam doma vsetko UNI citacky v prijimacoch a ide vsetko v pohode uz niekolko rokov aj s novymi kartami. Rovnako aj vela eshopov, aj tych vacsich, predava prijimace s UNI citackou lebo su lacnejsie. Problem moze nastat po roku 2012 ked konci podpora Cryptoworks a nevie sa ci skonci iba podpora vyvoja alebo sa odstavi uplne. Vtedy mozu mat UNI citacky problem, ale nemysĺim si.
Moj navrh je taky kup si prijimac urcite HD, moze mat aj UNI citacku, len aby mal slot pre dekodovaci modul. V pripade ze po roku 2012 ti to prestane ist, kupis len dekodovaci irdeto modul za 30 € a mas vybavene
btw: Skylink robi BU BU BU, kupujte iba prijimace ktore sme testovali lebo inac bude zle. Moje skusenosti su take ze castokrat idu prjimace s UNI lepsie ako tie certifikovane
|