Samsung S9 plusAhojte. Všimol som si na heureke priepastne rozdiely medzi cenami samsung s9 plus. Tie lacné za 650 majú väčšinou napísané že sa jedná o EÚ distribúciu čo nemusí obsahovať Sk jazyk. Preto by som sa chcel spytat na Vaše skúsenosti a ak máte overene eshopy tak mi ich napíšte. Rozmýšľal som aj nad objednaním z amazon.de ( matka býva vo Viedni a má tam zadarmo poštovné ) len by som chcel vedieť či bude mať slovenskú jazyk. Vďaka bude. okrem toho amazon.de ma free delivery aj na SVK od 29e alebo 39e, cize manku ti do toho zatahovat netreba. Pokiaľ viem tak už nemá, stojí 8 eur Ďakujem za odpovede. Niektoré produkty neposielaju mimo nemecká a rakúska. Napr ani samsung s9 plus. Cenovo to vyjde o dosť lepšie ako na svk, takže to asi objednám v Amazone.de neviem co pozeras, lebo tie lacnejsie su od 3rd party sellerov.od amazonu, kde momentalne stoji 799e aj ked s 256GB kartouto je sranda, 40e telefon dorucia zadarmo a 700e chcu 5e. EU distribucia znamená, že mobil v ramci zaruky môžeš reklamovať len cez eshop, cez ktory si ho kúpil. Ten eshop ti ho da opraviť buď u nejakého fusera, co ti ho zbucha na kolene a eshop ti ho vráti s displejom nakrivo a pod., alebo druhá možnosť, eshop ti ho pošle do turecka, resp. tam, odkiaľ ho on kúpil. V kazdom prípade prichadzas o tzv premium servis samsungu a títo sa s tebou nebudu ani baviť.https://www.samsung.com/sk/Premium servis som vyuzil pri s7edge, padol mi na kameň a zacal mrznut. Mal som ho v obale, takze nebolo nic vidieť. Na drujy den prisiel kurier zo samsungu, dal mi nahradny s7e, o tyzden mi volal ze je moj s7e opraveny a osobne mi ho priniesol. Luxus. Ja kupujem jedine cz/sk oficialnu distribuciu a využívam vsetky vyhody okolo toho. Od s6, cez s7e, note8 a teraz note9. Tunajsi experti typu likva ti tu samozrejme poradia kupit to co najlacnejšie, ideálne od spoluobcana co ti k tomu da digitalky zadara. Pripojím sa do diskusie, nakoľko tiež mám záujem o s9+. Verzia z amazon.de je teda v poriadku (myslím bezpečnejšia - eu distribúcia... ako z pochybných lacných eshopov na SVK)? Ako je to so zárukou, treba prípadný servis riešiť cez Nemecko, alebo sa dá priamo v samsungu na Slovensku. Ďakujem za odpovede. Na Amazone boli samsung zľavy, tak zlatý s9 plus 64 gb má vyšiel 800 eur a ešte som dostal 512 gb sd kartu a predajca bol priamo amazon.de takže všetko bolo bez problémov a jednalo sa o de distribúciu. Veľmi veľká spokojnost. Už by trebalo aj sk amazon ...
Samsung S9 plus |