Samsung S5230Link: http://sk.samsungmobile.com/mobile-phon ... cification Nemáte niekto tento mobil? Podľa mňa celkom dobrý skvost, ide o to, že neviem, či si ho mám kúpiť, ale myslím, že aj cena je dobrá. A ešte ide aj o to, že samsungy majú slabú konštrukciu. Spadne mi na neho sopel a je po mobile. Kdežto Nokiu môžem aj opekať a je nesmrteľná. Čo vy na to? Resp. nejaká náhrada v podobnom duchu? A čo keby si aj napisal, načo budeš svoj buduci mobil použivať ? Ako ti mame poradiť keď nevieme čo vlastne chceš ? A k tej konštrukcii asi toľko, že SAMSUNG patrí v dnešnej dobe k tomu lepšiemu na trhu, a NOKIA už nieje ťo čo byvalo (hlavne N series išli po konštrukčnej stránke veľmi dole...) Chcem použivať samozrejme na volanie, hry, foťak, prehravač hudby, dajaky kalendar a ešte keby k tomu bol textovy a tabuľkový editor, bolo by uplne idealne Link: http://sk.samsungmobile.com/mobile-phon ... cificationNemáte niekto tento mobil? Podľa mňa celkom dobrý skvost, ide o to, že neviem, či si ho mám kúpiť, ale myslím, že aj cena je dobrá. A ešte ide aj o to, že samsungy majú slabú konštrukciu. Spadne mi na neho sopel a je po mobile. Kdežto Nokiu môžem aj opekať a je nesmrteľná. Čo vy na to? Resp. nejaká náhrada v podobnom duchu? No ja mam tento mobil sopel mi nanho este nepadol ale na zemi uz bol par krat a zatial zieje.Ja som snim zatial spokojny.Pouzivam hlavne na volanie sms a pocuvanie hudby.Fotak je ok ale len ak nemas velke naroky.Otvori to world adobe a tusim aj powerpoint excel mi nieako nesiel.Inac spokojnost s fonom A wifi to tiež nema ne? A wifi to tiež nema ne? nie nema ale uz je verzia aj s WIFI ale tam je aj cena Wifi zase plus sto eur čo? Pripadne dajaku nahradu by si nevedel miesto toho? To neviem ale asi ano.Nahrada tazko povedat aku cenu si ochotny zaplatit a ci chces dotik.alebo vysuvaci .Ale ja som toho nazoru cim lacnejsi tym lepsie rozbijes stratis nelutujes a ked chces aby dobr fotil kup fotak ak 100% hudba kup prehravac.Ale ak chces vsetko v 1 kup co najlacnejsie a to co sa osvecilo uz viacerim.Viem ze spokojnost fota ,hudby nebude 100%ale za rok budu zase lepsie a potom mozes kupit zas nieco lepsie.Ak kupis dnes spickovi mobil cena vysoka za rok to bude sunka a ty si budes tlct hlavu. Rozmýšlaj som aj nad hatecečkom, niečo na stylus, ale s wifi... no len tam je zas tá cena, že pod 350 € som nenaišel HTC Touch 2(WM) alebo Tattoo(Android) stoja 290€, oba samozrejme wifi maju a oba maju 3,5mm jack A nejaké HTC do 150 € sa asi nenajde čo? Najlacnejšie HTC z wifi je Touch 3G. Na www.mp3.sk ho majú za 206 €. Od ruky by sa možno za 150 zohnať aj dalo. Ináč je tam zlý obrázok. Ten skutočný je napríklad tu touch 3G ale nemaju 3,5mm jack a to pokladam za nedostatok pokial ...
Samsung S5230 |