Dobrý deň. Chcem sa opýtať na jeden problém ktorý ma už trápi od konca zimných prázdnin . Ide mi v pohode net mám ping 30 (Na MOBA hrách ako LoL alebo Multiplayeroch ako CS 1.6) načítavanie stránok je rýchle čiže v krátkosti povedané ide normálne rýchlo ako zvykol ísť aj ako išiel počas prázdnin. Lenže dakedy mi ping stúpne nad 1000 a dakedy vôbec internet nejde. Volal som poskytovatelovi internetu , ktorí všetko skontroloval a povedal že je všetko v pohode . Na mojom ntbčku ked sa pripojím na wi fi tak aj tam ide pomaly. Ako vravím internet ide rýchlo ale po čase (hodina) tak sa spomalí a trvá to dalšiu hodinu - dve . Je to dosť otravné kedže vo svojom volnom čase teraz cez prázniny zvyknem hrávať LoLko kedže sa neviem venovať cyklistike . Modem aj wi-fi som resetol skontroloval som či je všetko poriadne zapojené ale v tom problém neni. Aké sú ešte faktory v PC čo by mohlo spomalovať internet ako Vírusy. Nad vírusmi som rozmýšlal ale to by mi rýchlosť netu na ntb nespomalovalo nie ? Ďakujem
|