Zdravim.. chcem sa spytat.. pred dvoma dnami mi zacal permanentne ist internet cca presne o polovicu pomalsie ako doteraz... speedmeter.sk mi ukazuje 220kBs co pred tym pod 400 nikdy nebolo... ten isty internet mam uz pomaly 4ty rok ale nikdy sa mi toto nestalo.. poskytovatel je T-com. neviete cim to moze byt?? ci je chyba u mna niekde?? dakujem za akukolvek radu
nečuduj sa a pozri si prenesené dáta...budeš múdrejší.
Okrem toho rýchlosť máš nezaručenú a len ako maximálnu...čiže sa môže stať že ti to pôjde tak už "na furt" /aj ked to by bol ozaj extrém,ale ktovie čo sa od nich dá čakať-mňa tie kurvy nechali rovných 14 dní bez netu-6x som urobil urgenciu a technik ktorý mi to na 15 deň na ústredni odstránil tak sa zmohol iba na :"ty kokso kde to bolo 14 dní?"/
odpustili mi na faktúre 3,5€- svine jedny
http://zona.t-com.sk/index.jsp tu sa prihlas klik "Dial & DSL prehľady" vyber si obdobie (mesiac/rok/...) a potom ti taka tabulka vyskoci, scrollni uplne dole, mas tam pracovne dni/vikendy a mas tam download /stiahnute/ upload /odoslane/ ale je to za celu linku teda ak mas napriklad viac pc pripojenych, tak je to za vsetky
// Milanese faster
Naposledy upravil killer dňa 12.10.2010 22:53, celkovo upravené 1