Dobry vecer zrazu zapnem pc a 2 okna za sebou sa mi ukazali ze rundll.exe mal som tam dve moznosti Spustiť alebo Cancel dal som cancel resetnem pc a zas sa mi to ukazalo potom som dal spustit resetol som pc a aj tak sa mi to ukazalo prosim vas help velmi ma to znervoznuje ((((((
ked som pozeral do toho priecinka kde by to malo byt ten spustaci subor tak to tam neni
preskenoval som NOD32 a nic
// pridané po 2 minútach od posledného príspevku
teda takto v prvom okne co sa zjavi pri starte je uvedeny folder v appdata tam sa to nenachadza
a v druhom okne sa mi ukaze umiestnenie vo windows priecinkoch ale tam sa bojim aj ist aby sa mi nezrutilo daco
hej a to stratim aj programy co som od vtedy instaloval lebo mam tam len tri body a pri vsetkych troch je ten isty program ktory om instaloval davno ((((
Je to systemovy subor takze nemazat, asi sa chce nejaky virus spustit cez neho. Nudzovy rezim ti ide spustit (drzat F8 pri spustani PC)? V nom spusti HijackThisa daj sem log.
Ved hej cez HijackThis by to ukazalo, inak ak sa dostanes do OS napis do prikazoveho riadku - msconfig - a v tabe po spusteni pozri, ci tam nie je take a iba to odskrtni a uloz.
dik vypol som to odtial, ja fakt pochybujem ze to bol virus ja si davam na virusy velky pozor kazdy den kontrolujem pc nejakym scan (taky som vysraty z virusov)