Rozlíšenie displayaNazdar! Preinštaloval som si Win na NB a nejde mi prehodiť väčšie rozlíšenie na display, teraz sa mi dá nastaviť max.1152x864 ale predtým sa mi dalo nastaviť aj približne 1920x1280. Po inštalácii tam mám ´Standart VGA graphics adapter´.Už som skúšal aj Catalyst a nič. Ďakujem za rady... nainstalu spravne ovladace zo stranky vyrobcu nb ake je nativne (defaultne) rozlisenie toho displeja? Pokiaľ vidíš Standart VGA graphics adapter, tak si Catalyst zle skúšal. Stiahni ovládače z webu AMD. Na stránke výrobcu je len nejaký Catalyst ATI Video Driver and Control Panel. Ten som nainštaloval a nič. A neviem aké je natívne rozlíšenie... napis aku mas graficku a win, posleme ti link ATI Mobility Radeon HD 3430, Vista home premium SP2 32-bit skus toto ale ma to nejaku cudnu velkost http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-32.aspx#1 popripade driver zo stranky vyrobcu notasu si skusal Už som písal že na stránke výrobcu je Catalyst ATI Video Driver and Control Panel, ten mám nainštalovaný ale neviem sa k nemu dostať. V Device manageri mi stále vypisuje ten standart VGA. Ako sa pracuje vlastne s tým Catalystom? tak ho odinstaluj a nainstaluj ten co som ti poslal Nepomohlo nič, keď chytím myšou okno a krúžim s ním tak mi to robí zrkadlá... o akom okne prosimta meles? proste si daj ovladaci panel a tam odinstaluj ten catalyst co si nahodil, nainstaluj ten co som ti poslal, inak aky je to notbook? ...
Rozlíšenie displaya |