Rozdělení zvuku ze 2 HDMI na jedné graficeZdravím mám problém nejde mi rozdělit zvuk aby mě z reproduktorů hrála hudba a do sluchátek zvuky ze hry.Zapojení je následující Grafika 2x HDMI jedno vede do zesilovače a druhé do HTC VIVE.Podotýkám oboje je zapojeno na HDMI i když ve win10 nastavím jedno zařízení jako Výchozí a to druhé jako výchozí komunikační tak mě hudba z prohlížeče hraje i ve sluchátkách což nechci.Do chromu sem i stáhl appku na přiřazení zvuku a stějně to nejede.Předem díky za odpověd. Neviem či je toto vôbec možné. Teda rozdelenie zvukových zariadení na základe aplikácie. Niektore aplikacie s tym nemaju problem (mam odskusane, ze jedna zvukovka je predvolena v systeme, WinAmp vie pre vystup pouzivat inu), ale nie som si isty, ako to bude v tomto pripade..Skusal si zapojit do zosilnovaca analogovy vystup zvukovky? Gigabyte doska, čo mám umožňuje nastaviť rôzny zvuk predným a zadným zdierkam no či z dvoch grafík - netuším.100% prehrávače hudby ako Foobar majú voľbu KAM pošlú zvuk a bežne mojej púšťavam dačo do telky cez VLC Displayportom z grafickej karty a si počúvam Foobar slúchadlami z integr.alebo cez DAC snad kazdy hudobny prehravac by mal mat moznost vybrat si prehravacie zariadenie Jsem schopny urcit chromu aby prehraval pres HDMI 1 ale nasledne uz me nejde pridelit hdmi 2 aby prehraval jiny zvuk ze hry do sluchatek ktere sou pripojeny do HTC VIVEHTC Vive funguje pres steam a tam jsem opet schopny nastavit primarni prehravani zvuku ale uz me zase prestanou prehravat repraky a jedou jen sluchatka.Jen nemam 2 graficke karty ale na jedne graficke karte 2x hdmido zesilovace analogovy vystup pripojit nemohu protoze pocitac mam v jine mistnosti nez repro a zesilovac, vsechny kabely sou zalite v podlaze AHA - jednu kartu nemáš ako presvedčiť na dva rôzne zvuky! hmm to je skoda takze asi jedine reseni je pripojit sluchatka primo do zvukove karty?// Spojený príspevok 02.12.2016 18:30myslel jsem ze veda a technika uz pokrocila trosku Veda predbehla naše uvažovanie Ono ta grafika je v systeme stale len jedno zvukove zariadenie..Potom mi napada este redukcia, ktora by vedela dostat audio signal do HDMI a ten povedies do zosilnovaca..Nieco taketo, ale v opacnom smere:www.ebay.com/itm/Mini-1080P-HDMI-Composite-to-RCA-Audio-Video-AV-CVBS-Converter-Adapter-For-HDTV-/152277989367Urcite existuje aj hlupa redukcia, ktora len posle digitalny audio signal (z RCA konektora) na prislusne piny v HDMI konektore, netreba aktivny konvertor.. ...
Rozdělení zvuku ze 2 HDMI na jedné grafice |