Nedal by sa nejako zablokovat uzivatel Rick aby on nevidel mna a aby som sa ja nemusel divat nato ako on mna uraza?Lebo vidim ze pridanie do nepriatelov neucinkuje aleze vobec. Nie, v takomto niečom nemôžeme vyhovieť. Zoznam nepriateľov funguje ako má a presne spĺňa tvoje požiadavky. Ale moze vidiet co napisem ked ho mám v nepriateloch ,lebo ja vidim jeho prispevky.A dost ma ten clovek uz znervoznuje v kuse pindá a pod. Ale moze vidiet co napisemÁno a pokiaľ má ku tvojím príspevkom nejakú konštruktívnu kritiku, neviem, prečo ti to prekáža.Ak ti to takto nestačíhttp://i.imgur.com/5YhUHes.pngviac ti nepomôžem. Ked si vyjadri svoj nazor to mi nevadi vobec ,preco by mi to malo vadit, ale ked sa pri tom do mna navaza ,tak to mi uz vadi. nauc sa zvladat namietky alebo daj konkretnu staznost, na konkretnu temu a na konkretny prispevok, ktory by sme mali riesit Uz sme si to s rickom vyjasnili ///lock ja som ho neurazal, ja som napisal, ze jednoducho nema pravdu a preto sa vraj donho navazam ..ale uz to je vyriesene tak to uz dnes chodi. ludia, ktori nevedia zvladat namietky, casto zacnu osocovat tych druhych a hladat vinu vsade inde, len nie v sebe. ...