Čavte. Mám takýto problém sám od seba sa mi zreštaruje PC určite to nieje WINDOWSOM lebo ten je tam čisto novo nainštalovaný. Pridávam obrázok.
Ďakujem za odpovede.
Áno kedy sa mu zachce. Asi to bude hardiskom alebo ja neviem. Niekedy sa ani PC nezapne. Naskočí že načítava win. a jak je ten obrázok pri načítavaní tak potom ako keby sa zapol WIN ale sa hneď zreštartuje.
Mne nieco podobne robilo ked mi odysli pamete na grafike
_________________ V lavo faza v pravo nulak, kto to neví ten je čurák. Psychologické reakcie davu sú na burze rovnaké, ako v divadle: Jeden zívne a zakrátko zívajú všetci. Jeden zakašle a hneď kašle celá sála Su chvile ked to chce hrusku. Na vsetky ostatne je tu vodka [/size]
Ad 1. - Skúsim to prebehnúť týmy softmi
Ad 2. - Niesom začiatočník s PC asi ťažko by som niečo takéto spravil
Ad 3. - Tento počítač je celkom nový má asi ešte len 2 týždne a keď som im to tam dal tak oni mi preinštalovali WIN a povedali že im tam nič také nerobilo. (Veď viete aký sú poniektorý servisáci)
A mal by som na vás nejakú prosbičku mimo témy. Potrebujem nejaký antivir ale neviem aký je aspoň nejaký dobrý. Mám naištalovaného SpyBot Destroyed ale žiadny antivir. Ale to len tak mimo témy.
a kod chyby je aky? a urobit ti blue screen? stiahni si bsod viewer a skus pokukat kody chyb
_________________ book: HP Probook 470 G0, cpu: i5-3230M, gpu: intel HD 4000 + amd HD 8750m, ram: 8GB ddr3, ssd samsung 850 evo 250GB + ssd crucial m4 128GB, os: Win 10 Pro 64bit Fén: Samsung Galaxy S8 black 64GB Car: Ford S-Max 1.8 TDCi @ 160 PS poradenstvo cez SS neposkytujem, lebo uz ma ubijate s tolkymi SS, nechajte to na forum, dakujem za pochopenie