Reproduktory k PC, 50-120 euroCaute, do audia sa nevyznam, tak by som poprosil o radu. Chcem si kupit reproduktory k PC (mam dva, integrovane zvukove karty na doskach Asrock Z97 Extreme 3 a H81 v lenovo H50-50), byvam v rodinom dome, na ozvucenie miestnosti 4x5 metrov, hlavne aby nebolo pocut do vedlajsich izieb teda nebudem to silno pustat, vacsinou mam stuple Sennheiser CX 300-II ale chcem repro na pohodlnejsie pozeranie filmov, pocuvanie hudby: komercna, ale najme pocuvam electro / house hudbu (Hardwell, Alesso, R3hab, Axwell & Ingroso, Dimitri Vegas...).Co sa mi pozdavaju tak Microlab B73 / B77 a Solo6C. Ide mi hlavne o kvalitu hudby / cistotu, nepotrebujem extra dunenie, ako som spominal hudbu budem pustat skor slabo, aby nebolo pocut do ostatnych izieb. Pri tychto repro bude rozdiel v kvalite hudby ked budem slabo pustat hudbu? Lepsie je bez prednej sietky alebo s? Ked bez sietky, potom prach vyfukat stlacenym vzduchom?Treba k tymto repro aj internu zvukovu kartu?Dakujem B77 mozem odporucit, hraju velmi dobre za ich cenu. Pouzivam internu zvukovku na doske. Čo viem, tak sa tu odporúčali Mackie CR3, resp ak sa dá priplatiť tak CR4. Ja som minuly tyzden kupil mackie CR3 a musim povedat ze som spokojny. Nepocuvam ale tvoje zanry, tak neviem posudit ci by boli pre teba vhodne. Z lacnejsich Microlab B73/B77Z drahsich Solo6C, Mackie 3r/4r tie Mackie sa pacia aj recenzie kazdy vychvaluje, ked by som si to mohol vypiect a nevadilo by to sestre tak beriem vacsie, kvalitnejsie bedne, ale som tymto limitovany :/ a k kvalitnejsim repro by trebalo asi aj kvalitnejsiu zvukovku a radsej obcasne prenesiem bedne, ako vyberat zvukovu kartu. Sestra je taka ze ma supersluch, pozeram TV v obyvacke a dojde sestra a ze co to mate tak hlasno Poznat rozdiel v kvalite / cistote zvuku medzi B77 a B73, ak ano beriem skor B77, ale dizajnovo sa mne pacia B73, k tymto treba tiez kvalitnejsiu zvukovku ci vpohode aj na integrovanej ? ja mam uz dlho M-Audio AV 40 a som spokojny. ono sa to nezda ale bravam ich aj na chaty kde vpohode ozvucia spolocensku miestnost Zoberem tie B77 ked ich kazdy odporaca i ked viacej sa mi pacia B73, je sucastou balenia pri B77 aj RCA > Jack 3,5mm? Nikde sa to neuvadza. Samozrejme. 2xcinch (od repro) na jack (do PC) Super, dakujem b73 < b77 < < alesis elevate 3 < < < < mackie cr3 < mackie cr4 ...
Reproduktory k PC, 50-120 euro |