reproduktorovy kabelcavte chcel by som si repraky s domaceho kina zapojit do pc na romalni 3.5mm jack s tohoo reproduktoroveho kablu je na to neaka redukcia ?? * Téma presunutá. killer Čiže PC zapojíš do domáceho kina? Aké máš na ňom vstupy? nie pc do domceho kina iba tie repraky do pc No takto, ak chceš zapojiť samotné reproduktory priamo na zvukovku v PC, tak to je zbytočná námaha. Potrebuješ ešte zosilňovač (ktorý je súčasťou domáceho kina - býva to buď samostatná skrinka, alebo je zabudovaný v subwooferi), pretože bez neho by si v najlepšom prípade nič nepočul. aha takze na to mozem zabudnut ale aj tak by ma zaujimali ze ci neaka taka rekukcia existuje Áno, môžeš zabudnúť. Redukcia z dvojlinky, na jack 3,5mm? Kúpiš jack konektor a káble do neho naspájkuješ - hotovo. Cize chces poslat signal zo zvukovky do tych reprakov? Podla toho aky mas zosik a na zvukovke musis mat Line-out. Ja mam 2xCinch do 3,5jack kabel, ale zvuk mi ide zo zosiku do PC. Ci to ide aj opacne nemam sajnu (nemam manual). a ten zosilovac si nemozem samostatne kupit ?? a neako to spravit aby to islo do pc lebo su to dva reproduktiry a jeden subofer Stále nerozumiem, prečo nemôžeš použiť zosilňovač, čo máš ku tomu kinu teraz? Je s ním nejaký problém? Ani si nenapísal, aké to je vlastne kino. samsung zas tak presne to netreba... Ironia ...
reproduktorovy kabel |