Mam 2x stare reprobedne tesla, jednu som rozobral som a na basaku bolo napisane 4ohm 15W (ARN 5604) a na vyskovom 5ohm 5W (ARV 165) viac info nemam..... aky silny zosilovac potrebujem na jednu takuto reprobednu??? PS: na povodnom zosilovaci (k jednej reprobedni) bolo napisane 10W 4ohm
no okolo tých 10-20W/kanál
tie repráky zvládnu s ohľadom na tie dnešné udávané výkony aj viac...
problém majú tie basáky s trvalým vysokým príkonom kvôli papierovému formeru... a výškače zvyknú mať len takú odveci výhybku s jedným kondom...
takže asi tak
Takze kludne mozem jednu reprobednu napojit na 20Wattovy zosik? lebo ono su to repraky k staremu gramofonu a jeden zosik je odpaleny (zrejme) takze som rozmyslal o kupe zosika 2x20W z EZK....moze byt?......PS: inak ked na tom starom gramofone dam vacsiu hlasitost (asi tak do polovice) tak ten basak zacne lietat jak sialeny uplne zkreslenie (to ten zosik 10W 4ohm)...na max som to radsej ani neskusal...preco to robi?
nevladze viac alebo to zivis pitomym zosikom. Ja mam doma 15VA Tesla dvojpasma a zivil som ich jednu dobu 100W aldaxom Pokial poznas mieru a niesi prasiak tak sa bednam nestane nic. Ked zosik z EZK tak s obvodom 3886, ta stavebka je slusna