No s tými hviezdičkami by som to až tak nepreháňal. Pravdu máš keď hovoríš pomer cena-výkon. Vlastním tieto reproduktory odkedy prišli prvý raz na slovenský trh (nexcem klamať ale je to asi 3 roky) a zatiaľ jediné čo sa mi pokazilo bolo diaľkové ovládanie.
Ale keby teraz nastala situácia že mám cca 3000sk a mám si kúpiť nejaké reproduktory, tak vám môžem povedať, že na 100% by som nekupoval tieto Geniusky. Keďže ja si na kvalitu zvuku potrpím, maximálne sa mi nepáč, že pri pridávaní hlasitosti to v reproduktoroch akosi puká. Možno že tento novší model takúto vadu už mať nebude, ale čo sa určite nezmení, tak to je zahuhlaný subwoofer. Nemôžem si pomôcť, ale je to tak. To čo ide z neho, už bohužiaľ nemôžem počúvať.
Mladý ľudia kupujú tieto reproduktory kvôli tomu, že ich donesú domov, rozbalia, pustia do toho nejakú hudbu, a "vykúria" hlasitosť tak, aby aj susedia počuli. Bohužiaľ, tá kvalita sa mne nepáči. Rozhodnúť sa už musíš sám.
_________________ MB: MSI K9N SLI Platinum; VGA:MSI Geforce 7 NX 7600GS 512MB GDDR2; CPU:AMD Athlon 64 soc.AM2 4200+ DC; Ram:Kingston DDR2 PC6400 800MHz 2X1GB; HD: Seagate 320GB 7200ot. SATA2, Maxtor 200GB 7200ot. ATA; Mech: Sony NEC DVDRW+Label Flash, SATA; Citacka kariet APACER 16in1; TV:MSI Anywhere Plus; Power:Atrix 500W, 2x ledfan+Regulator otacok; Skrinka: Citycase, 1x ledfan 8cm, 1x ledfan 12cm, 2x neon |