[ Príspevkov: 8 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
NapísalOffline : 18.08.2009 16:16 | rename

takze chcel so pozit rename a takto to dopadlo :D

aa.nfo na $md5 = nejake cislo ...
Kód:
rename("D:/1111/aa.nfo", $md5);



Warning: rename(D:/1111/aa.nfo,) [function.rename]: No error in D:\WWW\Server\xampp\htdocs\10\index.php on line 53


Offline

Užívateľ
Užívateľ
rename

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 18.08.2009 16:18 | rename

Kód:
rename("D:/1111/aa.nfo", "D://1111/".$md5);


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 18.08.2009 16:21 | rename

Warning: rename(D:/1111/aa.nfo,D:/1111/) [function.rename]: No such file or directory in D:\WWW\Server\xampp\htdocs\10\index.php on line 53


Offline

Užívateľ
Užívateľ
rename

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 18.08.2009 16:22 | rename

a vies citat? mas zlu cestu


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 18.08.2009 16:23 | rename

lenze ak je subor v inej zlozke ?


Offline

Čestný člen
Čestný člen
rename

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 18.08.2009 16:26 | rename

Iny adresar nevadi. Over si najprv cez file_exists, ci subor ozaj existuje. Navyse emer tam pouzil 2 lomitka za sebou v druhom parametri, moze to vadit.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
rename

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 18.08.2009 16:27 | rename

i am sorry :D uz zo zvyku (http) som dal dve lomitka...


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 18.08.2009 16:27 | rename

Teraz je subor v tej istej zlozke :)

Warning: rename(D:/WWW/Server/xampp/htdocs/10/aa.nfo,D:/WWW/Server/xampp/htdocs/10/) [function.rename]: File exists in D:\WWW\Server\xampp\htdocs\10\index.php on line 53

Uz to fakci trebalo to len posunut o kusok dalej pretoze subor este nemohol by uploadnuty :)


 [ Príspevkov: 8 ] 


rename



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

rename suboru

v PHP, ASP

2

260

02.08.2009 15:57

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[PHP] rename()

v PHP, ASP

18

323

05.01.2015 0:16

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

rename, GROUP BY, cURL

v PHP, ASP

1

219

06.03.2010 15:22

Ďuri



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF