Realme 6 vs. Poco x3 nfcZdravím,Načítal som možnosti a chcem sa len stručne poradiť.Realme 6 4/64gb cena na alze 169 eur,Realme 6 8/128gb cena v datarte 227 eur,Poco x3 nfc 6/128gb cens v datarte 257 eur,v datarte mám zľavu 10eur ešte ako bonus.alebo sa kvôli niečomu inému oplatí počkať? Rád si nechám poradiť. Ako mal som jasno medzi realme 6 a poco x3 nfc rozdieli sú mi jasne vo výkone aj cene, ale čo tá verzia s 8/128gb? Asi to nestojí za ten rozdiel 30 eur oproti poco x3 nfc. Osobné preferencie mám síce skôr k menšej veľkosti mobilu,ale hold teraz nie je správna doba pri cene do 250 eur. Výdrž batérie, priemerné foto a video, plast nevadí veľkosť nepoteší, displej nesmie sklamať, ale nemusí ohúriť, reklamy a spam hnevá, preferujem čistejšie systém, hold asi si musím sám prečistiť. Lákala ma v tomto ohlade motorola one fusion, alebo moto g 5g, ale tam sú zase iné neduhy. Ďakujem za pomoc. POCO x3 NFC mám. Aj manželka. Z Alzy.Fotí veľmi dobre no ešte lepšie s aplikáciou G-cam.Žiadne reklamy som si nevšimol.Výdrž batérie výborná - nechal som 24 hodín svietiť displej a zliezla hádam k tretine.GPS nachádza do sekundy-dvoch, na rozdiel od Note4.Hry nehrám, z toho pohľadu neviem posúdiť.Mám dve SIM? tak som bral 128GB ak tí nevadí MIUI choď do Poco,celkom sa oplatí Realme 6S oproti verzii 6 až tak nestráca,má pekný displej a teraz aj výhodnú cenuhttps://www.datart.sk/realme-6s-dualsim-4-64gb-gsm-tel-eclipse-black-rmx2002b.html?utm_source=pricemania.sk&utm_medium=priceindexer&utm_campaign=feedvšetky Realme majú slot na SD kartu plus dva sloty na SIM takže pri dnešných cenách kariet by som až tak internú pamäť neriešilhttps://youtu.be/c5bK1zLgT_Mfotky Realme 6 zvláda lepšie ako Poco X3 so štandardnou apkou na fotenie ďakujem za rady.Už v minulosti som vymyšlal a stále sa snažil niečo kúpiť o kúsok dalšie a o dva kúsky lepšie. Ale to už mám za sebou, nakoniec som s kľudným svedomím zobral realme 6S 4/64Gb. Pre mňa to bude bohate posatčovať a cena bola viac než luxusná, so zľavou za 139€. Celkom sa na tento kúsok teším, som zvedavý ako bude fungovať systém, v poslednej dobe mám skôr skúsenosti so Xiaomi MUIU a predtým Huawei neviem čo tam mal. Rád skúsim zase niečo kúsok inakšie. Mám pocit, že viac ocením tento kúsok, svižnosť, jednoduchosť ...Tému považujem za vyriešenú. ...
Realme 6 vs. Poco x3 nfc |