ProcesorDobrý den...mam počítač DELL Nainštalovaná pamat (RAM). 2,00 GB Procesor -Intel pentium 4 CPU 2.80GHz. 2.79Ghz POTREBUJEM POMOCT...ked som tento POčítač dostal mal som tam windows xptak bracha preinštaloval na windows 7 profesional...ked som mal tam ešte windows xptak mi to potiahlo skoro všetky hry,,,napr...Deer hunter ...Call of duty...Minecraft..a tak dalej.no a brat dal na windows 7 profesional....a nainstaloval som si tam hry deer hunter...no idem ju hrat..kliknem dvakrat...dam PLAY..a zrazu vobec mi to nechcelo potiahnuť a nechápem prečo...KED SOM MAL WINDOWS PROFESIONAL V pohode mi to potialotak ludia prosím vás....pomožte mi čo sa mohlo stáť..ja vobec netuším jednoduche - dany PC je slaby a W7 je narocnejsia ako XP/ teda pre hru zostava menej vykonu.Pripadne moze byt chyba v zlom nainstalovani ovladacov od GPU a pod. aháá..dakujem ti velmi pekne..a poviem kamarátovi že nech mi dá na windows xp......no a ked budem mat xp tak pojde všetko normálnejšie??ako išlo v tedy? pokial nto niekto nedokaka a spravi to tak, ako to ma byt, tak to bude fungovat rovnako ako rpedtym. aháá mne každý...hovorí..že ked ..preinštalujem ako dám naspet tak to pojde...a všetko mi pojde ako predtým ................................................................... mal som P4 HT630, 2GB Ram, Radeon 4670 512mb GDDR3 + Win7 a hral som na tom aj nfs undercover, aj cod mw bez problému, síce to bolo dobrých pár rokov dozadu. Skôr ako kllr píše niekto vedel čo robí a nenahodil drivere ku všetkému k čomu mal. ...
Procesor
|